Kazimiyespor Şampiyonluğa kitlendi.

Kazimiyespor Şampiyonluğa kitlendi.

Sakarya 1. Amatör küme lig’in bitimine son iki hafta kala D Grubu lideri Kazimiyespor gözünü şampiyonluğa dikmiş durumda. Kazimiyespor yönetim ekibi futbolcular ile bir araya gelerek bu hafta oynanacak olan Keremalispor maçı için değerlendirmelerde bulundular.

Toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kazimiyespor Basın Sözcüsü Serkan Bilgin, “Lig’in bitimine son iki hafta kaldı ve Kazimiyespor olarak şampiyonluk yoluna kitlenmiş durumdayız. Sezon başında da söylediğimiz gibi bu sezonda şampiyon biz olacağız. Yöneticilerimiz, Kazimiye Mahallesi halkı ve futbolcularımız ile bir bütünüz ve bu başarıyı hep birlikte başarmanın mutluluğu içinde olmaktan gurur duyuyorum ve tüm futbolcularımızı yönetim ekibimiz adına tekrar tebrik ediyorum. Sezon başından beri tüm futbolcularımız akıttıkları alın terleriyle bu şampiyonluğa bizlere tekrar yaşatacaklarına güvenim tam. ”

Şampiyon oldukları taktirde de gelecek sezon için şunları sözlerine ekleyen Bilgin, Süper Amatör’e çıkarak Hendek’imizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun hazırlıklarına şimdiden başlamış bulunuyoruz ve daha sonra bunun ile alakalı açıklamalarda bulunacağız” dedi.

Lider Kazimiyespor, 1. Amatör küme lig’i 21. Haftasında evinde Keremalispor’u konuk edecek. Karşılaşma 17 Mart Pazar günü 16.00’da Kazimiye Melih Bilgin Stadyumunda oynanacak.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!