Kazimiyespor durdurulamıyor!

featured

Kazimiyespor durdurulamıyor!

Sakarya 1. Amatör Küme Lig’i D grubunda 5. hafta karşılaşmasında Kazimiyespor, deplasmanda Çaykışlaspor’a konuk oldu.

Kazimiyespor, maça hızlı başlayan taraf oldu ve üstünlüğünü koruyarak 25. dakikada çıktığı atakta Atakan ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 35’i gösterdiğinde ise yine sahneye Atakan çıktı ve takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydederek takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısında başka gol sesi gelmedi ve Kazimiyespor ilk devreye iki farkla önde girdi.

İkinci yarıda da oyun hakimiyetini kaybetmeyen kırmızı beyazlılar, bir çok gol posizyonuna girmeyi başardı ancak sonuç’u değiştiren golü bulamayınca maçı 2-0 öne bitirdi.

Kazimiyespor üst üstte 5. Maçını da kazanarak Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerdiğini kaydetti. Kazimiyespor Basın Sözcüsü Serkan Bilgin, “5 hafta üst üste önemli galibiyet aldık. Takımımız gerçekten harika bir futbol ortaya koyuyor ve tüm inançlarıyla sahaya çıkıyorlar, buda bize galibiyeti getiriyor. Elimizden gelenin en iyisini yaparak sezon sonunda Şampiyon olarak Süper Amatör Küme’de yerimizi almayı hedefliyoruz. Bu futbol ile kolay kolay kaybetmeyeyeceğimize inanıyorum” dedi.

Bu sonuçlar Kazimiyespor puanını 15’e çıkartırken, Çaykışlaspor son sırada 0 puan ile haftayı kapattılar.

Çaykışlaspor – Kazimiyespor: 0-2

Stad: Arifiye Kalaycı Stadyumu

Çaykışlaspor: Volkan, Sercan, Ensar, İlker, Mücahit, Onur, M. Sefa, Serhat, Batuhan, Ömer Faruk, Hasan Hüseyin

Kazimiyespor: Çetin, Davut, Sercan, Birol, Levent, Uğur, Ali, Erdi, Kadir, Atakan, Yusuf İslam

Goller: Dk.25 , Dk.35 Atakan (Kazimiyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!