KAZIM SEVER BOKSTA  SON NOKTAYI KOYDU

featured

KAZIM SEVER BOKSTA  SON NOKTAYI KOYDU

AEBA hakemlerimizden ve Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kazım Sever boksa veda etti.

KENDİ İSTEĞİ İLE BOKSA VEDA ETTİ

Uzun yıllar Sakarya boksunda hakemlik yaparak görev yaparak Sakarya boksuna ve Türk boksuna milli hakem ve AIBA  dünya  boks birliği hakemi olarak Türk Boksuna hizmet veren ve son olarak da Türkiye Boks Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı görevini sürdüren Kazım Sever hoca geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan Uluslar arası Ahmet Cömert Boks turnuvasında kendi isteği ile boks camiasında ki kariyerine son vererek tüm boks hakem arkadaşlarına veda etti.

DAHA ÖNCE DE BIRAKMAK İSTEMİŞTİ

Kazım Sever bundan önce birkaç defa daha bokstan ayrılmak istese de Boks federasyon başkanın isteği ile yoluna devam etse de bu sefer tüm görevlerinden ayrılmak için kesin kararı vererek bokstaki çalışmalarına son verdi. Sakarya Boksuna sayısız değerli hakemler yetiştiren ve bu görevinde Türk Boks camiasındaki üstün çalışmaları sonucunda elde ettiği başarılarından sonra kendisinin almış olduğu  bu karar boks camiasını üzmüştür. Basın olarak bizlerde Kazım Sever hocamızın bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!