Kazanmak için oynadık, kazandık

Kazanmak için   oynadık, kazandık

Sakaryaspor yine bir deplasmanda yine öne geçti ve bu kez kendi yarı sahasında rakibi beklemeden kazandı, mutluyuz.

Sakaryaspor’u Antalya kampından sonra Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan bir gazeteci olarak ikinci yarının ilk maçında oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Yomraspor maçını bu sebeple ayrı kefeye koyuyorum.

Sakaryaspor Antalya’da 3 hazırlık maçı oynamış ancak hiç kazanamamıştı.

Ligin farklı havası bu olsa gerek.

Sakaryaspor dün Trabzon’da kazanmak için oynadı ve kazandı.

Sakaryaspor ilk yarım saatte öne geçtikten sonra kapanmadı ve ikinci golü ararken kalesinde bir gol gördü, ilk yarı 1-1 bitti.

İlk 45 dakika itibariyle skorda eşitlik vardı ancak Sakaryaspor oyun olarak üstündü, özelikle ilk yarıya sol önde oynayan Doğan Seçkin bitirici futboluyla damga vurdu.

Sağ koridorda Volkan Yılmaz’dan beklediğimiz çıkışı özellikle ikinci yarıda sağbek Fikret bitirici bindirmeleriyle Sakaryaspor adına artıya çevirirken yine böyle bir anda dakikalar 60’ı gösterirken Feyyaz’ın boş kaleye yuvarladığı top Fikret’in sağdan getirip adrese ortasıyla geldi.

Sakaryaspor aynı maçta ikinci kez öne geçmişti ve yine futbolunu oynuyor, akıllı çıkışlarla 3. golü arıyordu.

90+2’de yapılan Volkan Yılmaz-Sertaç Eren değişikliği “Sakaryaspor skoru koruma yolunu seçti” gibi gözükse de 3. gole ulaşamayan taraf Sakaryaspor idi, Yomraspor 32’de bulduğu beraberlik golünden sonra oyunun hiçbir evresinde iyi organize olamadı.

Bu organizesizlik 4 dakika olarak gösterilen uzatma bölümü oynanırken Yomraspor’dan Gürkan Durmuş’un oyundan atılmasına yol açtı. O dakikaya kadar iyi oynayan Sakaryaspor psikolojik olarak rahatlamıştı ve 90’da Mustafa Cevahir’in füzesi direğe çarptı, dert etmedik.

Sakaryaspor 2-1 öndeydi ve silkelenmiş bir takım görüntüsüyle kalan haftalara umut taşıdı. Ancak kulağımızın üstüne yatmayı bırakmalı ve bu umudu bir forvet takviyesiyle desteklemeliyiz.

Sakaryaspor uzun süre sonra deplasmanda kazandı, Fikret Topaloğlu ve Mustafa Cevahir en iyiler arasında yer aldı. En önemlisi Sakaryaspor’da kötü oynayan yoktu, yeniler zamanla daha iyi olacak sinyali gönderdi, hak ettiğimiz bir galibiyetle Trabzon’dan dönüyoruz.

100 kadar Sakaryaspor taraftarı Trabzon’a gelmişti ve Sakaryaspor taraftarı yeni hocayı çabuk sevdi, sıkıntı yok.

Sakaryaspor Trabzon’da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparken bize de bu iyi başlangıç lazımdı, herkesi kutluyorum.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!