kazanma zamanı

featured

Ligde 4 haftayı geride bırakan Sakaryaspor’da hem toplanan puanlar hem de oynanan futbol beklentinin çok uzağında kaldı. Yeşil Siyahlılar yarın deplasmanda Vanspor ile karşı karşıya gelecek taraftarın tek beklentisi var takımın biran önce silkelenip kendine gelmesi.

BİR BİR TOPLADIK

Son 3 sezonda yaşadığı play-off travmalarının ardından bu sezon ‘’Direkt 1.Lig’’ parolası ile yola çıkan Sakaryaspor, yapılan transferler ve kurulan yönetime rağmen beklenen başlangıcı yapamadı. Yeşil Siyahlılar sezona 1922 Konyaspor galibiyeti ile başlasa da sonrasında oynadığı 3 maçtan da beraberlik ile ayrılarak adeta hayal kırıklığı yarattı.

KENDİMİZE GELELİM

Puan kayıplarının yanı sıra özellikle beraberlik ile sonuçlanan 3 maçta da takımın vasat bir oyun sergilemesi taraftarın büyük tepkisini çekti. Cumartesi günü oynanan Kırklarelispor maçının ardından tepkiler artarken yeşil siyahlı taraftarlar teknik heyet ve futbolcuların artık şampiyonluk hedefine yakın bir oyun sergilemelerini istedi

DÖNÜM MAÇI OLSUN

Futbolcular ve teknik heyet ile Kırklarelispor maçı sonrası bir toplantı gerçekleştiren başkan Cevat Ekşi’nin gidişat hakkında uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Yarın Vanspor karşısında ligdeki 5. Maçına çıkacak olan yeşil siyahlılar zorlu deplasmandan galip gelerek hem puan kayıplarını bir nebze olsun telafi etmek hem de moral bulmak istiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!