Kazanan Sakaryaspor olsun

Kazanan Sakaryaspor olsun

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 30 Haziran’da gerçekleşecek Sakaryaspor Kongresi öncesinde başkanlığa aday olan Cevat Ekşi, İş Adamı Cumhur Genç ve Hüseyin Aydınlı’yı AKOM’da ağırladı. ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın da hazır bulunduğu görüşmede Başkan Toçoğlu, kongrenin Sakaryaspor ve şehir için hayırlı olmasını temenni ederek kongrenin ardından kazananın Sakaryaspor olması dileğinde bulundu.

Sakaryaspor

için yola çıktık

Sakaryaspor Başkanlığına aday olan Cevat Ekşi, “Sakaryaspor’un yeni başarıları için yola çıktık. Bu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımızla istişarelerde bulunalım istedik. Güçlü bir yönetimle Sakaryaspor’un üst liglerde mücadele etmesini sağlamak için çalışmalar yapacağız. Hem Sakaryasporumuz hem de şehrimiz için hayırlısı olsun” dedi.

 

Sakaryaspor

bizim sevdamız

30 Haziran’da gerçekleşecek Sakaryaspor Kongresi’nin hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor; bizim sevdamız, göz bebeğimiz. Takımımızın başarılarıyla hep birlikte seviniyoruz. İnşallah geçtiğimiz yıl elde edemediğimiz şampiyonluğu bu yıl telafi edeceğiz. Kongrenin Sakaryasporumuz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kongrenin ardından kazanan Sakaryaspor olsun” diye konuştu. 30 Haziran’a doğru adaylığını ilk açıklayan Cevat Ekşi’nin bu ziyareti sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etmeye hazırlanan ikinci adayın ise İbrahim Şahin olduğu öğrenildi. İstanbul’da tekstilcilik yapan Hendek’li İbrahim Şahin önceki gün yazılı açıklamayla Sakaryaspor başkanlığına adaylığını açıklamıştı

***

Cevat Ekşi’nin

listesi

Cumhur Genç

Hüseyin Aydınlı

Kemal Ekşi

Tayyar Çelik

Şerafettin Özgüllü

Habil Genç

Mahmut Esen

İsmail Filizfidanoğlu

Hakan Özlü

Erkan Pizrenli

Cihan Yıldıran

Yahya Albayrak

Sercan Damar

Hasan Genç

Burçin Şahindur

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!