KAYNARCASPOR’DA SULAR DURULMUYOR!

featured

KAYNARCASPOR’DA SULAR DURULMUYOR!

Kaynarcaspor’un geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı Akovaspor karşılaşmasında oynamayan futbolcular nedeniyle Kaynarcaspor kendi sahasında tarihi bir yenilgi alırken Kaynarcaspor Yeni Yönetimi Basına açıklamalarda bulunarak 7 Futbolcuyu kadro dışı bıraktıklarını açıkladılar. Bunun üzerine sözü edilen futbolcular ortak bir basın açıklaması yaparak kendilerini savundular ve kadro dışı kalmadıklarını, bunun yönetim kurulunun kendisini kurtarmak için uydurulduğu bir haber olarak değerlendirirlerken, çarpıcı açıklamalarda bulundular.

“BİR KADRO DIŞI KALMADIK TAKIMDAN AYRILDIK !”

Futbolcular yaptıkları açıklamada, “ Bizler Kaynarcaspor’da kadro dışı filan kalmadık. Takımdan ayrıldık. Çünkü sezon başından bu yana anlaştığımız parayı alamadık. Yeni gelen yönetim bu parayı vereceklerini söyledi ama ne var ki, yapılan ödeme ancak yol parasına yetti. Bunun üzerine futbolcuların aldığı ortak karar üzerine Akovaspor maçına ve bundan sonra yapılacak maçlara çıkmama ve oynamama kararı alındı. Bu arada Kaynarca Belediye başkanı sözler verdi ama hiç biri yerine getirilmedi. Yeni gelen yönetimin de her defasında “ siz bilirsiniz “ zihniyeti ve samimi olmama ve iki yüzlü davranma sonucunda takımdan ayrılmak kaçınılmaz oldu. Bizler kadro dışı kalmadık sadece Akovaspor maçı öncesinde takımdan ayrıldık, bunu herkesin bilmesi gerekir  “ İfadelerini kullandılar. Yapılan açıklamada ayrıca takımdan ayrılan isimler de açıklandı. Buna göre takımdan ayrılan futbolcular şöyle : İsmail Yazgan, Ersin Halat, Kubilay Gebeşoğlu, Oğuzcan, Hakan Güleç, Oğuzhan, Arim ve Battal Tekin.

kaynarca

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!