Kaymakam Karal Pamukova1968’in antrenmanında..

Kaymakam Karal Pamukova1968’in antrenmanında..

Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Süper Amatör Kümede mücadele eden Pamukova1968 Spor Kulübünün sabah yapılan antrenmanını izledi ve teknik heyetten takım hakkında bilgi aldı..

Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Sakarya Süper Amatör Küme B Grubunda ilk iki hafta aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Pamukova 1968 Spor Kulübünün sabah yapılan antrenmanını, Belediye başkan yardımcıları Osman Yılmaz ve Nuri Öztürk ile birlikte izledi.

Pamukova1968 Antrenörü Mehmet Atmaca dan takım hakkında bilgi alan Kaymakam Karal, Süper Amatör Kümede mücadele eden Pamukova1968 Spor Kulübünü yakından takip ettiğini, ilk iki haftada alınan sonuçların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, yöneticilere, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi.

Pamukova Atatürk Stadı ve Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulunan Kaymakam Karal tesislerdeki noksanlıkları not aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!