Kaymakam Karabulut Kick Bokscuları kutladı

featured

BAŞARIYA TALTİF           Kaymakam Karabulut   Kick Bokscuları kutladı

 “Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında” derece alan sporcular, Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’u makamında ziyaret etti.

Kaymakam Karabulut’u ziyaret ettiler

Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuları Akyazı’da gerçekleşen “Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında” madalya kazanan Kick Boksçular  Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’u makamında ziyaret etti. Kickboksçuların ziyaretinde Erenler Kaymakam Salih Karabulut’un yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol, Milli Eğitim Şube  Müdürü Ayhan Ersoy, Mehmet Uzun  ve Şen Samuray Kick Boks Kulübü antrenörü İbrahim Şen’de hazır bulundu.

Sporculara hediyeler takdim edildi

Erenler Kaymakamı Salih Karabulut dereceye giren Kick Boksçularına Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.  Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuları ziyaretten sonra  Erenler Halk Eğitim Müdürlüğü Aşçılık ve Pastacılık bölümünün kendiler için hazırladığı öğlen yemeğini kurs binasın da yediler.

“Her yaşta sporla meşgul olunabilir”

Erenler Kaymakamı Salih Karabulut, Spor’un hem fiziksel hem de ruhsal yönden kazanım sağladığını, her yaşta sporla meşgul  olmanın önemini anlattı.

Kaymakam Karabulut;” Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında ve katıldıkları organizasyonlarda İlçemizi temsilde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı ve  elde ettikleri başarılar nedeniyle her birinizi yürekten kutluyorum. Bundan böyle de aynı inançla çalışmalarınızın devam etmesini diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

HAZIRLADIĞINIZ METİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!