KAYBETTİĞİMİZ CEVHERLER !

featured

KAYBETTİĞİMİZ CEVHERLER !

Sakarya futbolcu tarlası diye biliniyor. Ama gerçekten bu böyle mi ? Şimdi akıllarda kalan birçok soru var. Bunlardan bir tanesi ise çok manidar “ biz bunlara niye sahip çıkmıyoruz ?

NİYAZİ BATUHAN KULÜPLERİ PEŞİNDEN KOŞTURUYOR

Sakarya’dan yetişen ama bir türlü anlamak istemediğimiz birçok gerçeklerden bir tanesi  Niyazi Batuhan Salman. Niyazi 1994 Sakarya Doğumlu. Bu yıl büyük bir çıkış yapan Niyazi Batuhan sol kenar oyuncusu olarak Spor Toto 2. ligde Sivas Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiriyor. 5 Yıl önce Sakaryaspor alt yapısına Menajer Serdar Şener tarafından getirilmek istenen bu genç futbolcu bir türlü kendini alt yapı sorumlularına kendini kabul ettiremedi. Yıllar geçti ve bu geçen zamandan sonra konuştuğumuz Niyazi Batuhan şu anda  Sivas Belediyespor’dan olmaktan memnun olduğunu söyledi. Niyazi Batuhan,  Göztepe başta olmak üzere, Pendikspor ve de birkaç Tff 1. Lig Kulüplerinin listesinde yer alıyor.

 

KALECİ ALİ ALPER DOĞAN GÜVENİLEN BİR İSİM

Kaleci Ali Alper Doğan da 1994 Sakarya Doğumlu ve Arifiye alt yapısında yetişti. Bu oyuncu da Niyazi Batuhan gibi Sakaryaspor alt yapısına gelmek istemiş ama sonucunda önce Eskişehirspor ve daha sonra da Sivasspor alt yapısına gitti. Sivasspor’da başarılı günler geçiren Ali Alper Doğan profesyonel oluşuyla birlikte Sakarya’daki kulübü Yıldırımspor’a 15.000 ve Eskişehirspor’a da 175.000 TL yetiştirme bedeli kazandırmış bir oyuncu oldu. Ali Alper Doğan şu anda Spor toto 2. Lig takımlarından Üsküdar Anadolu’nun kalesini kiralık olarak korumaya devam ediyor.

FOTO: Ali Alper Doğan 1-2

NEDEN SAKARYASPOR’DA GÖREMİYORUZ ?

Bu cevherlerimizi burnumuzun dibinde iken neden göremiyoruz. Bu gençler neden Sakaryaspor forması altında oynayamıyorlar ? Her iki oyuncunun da istikbali çok parlak.İki oyuncunun da menajerliğini yapan Serdar Şener yaptığı açıklamada “ bu oyuncuları Sakaryaspor’a kazandırmayı çok istedim ama olmadı “ derken şimdi merak edilen konu da şu acaba şimdi almak istesek bu çocukları Sakaryaspor’a alabilecek miyiz ?

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!