Kardeş Payı:0-0

featured

Kardeş Payı:0-0

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü sahasında ağırladığı lider Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü ile 0-0 beraber kaldı.

Büyük çekişmeye sahne olan 5. Hafta müsabakasını Türkiye Engelliler Federasyon Başkanı Arif Uztürk ile Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü sponsoru Gazi Metal şirketinin muhasebe müdürü Gani Erdoğan da izledi. Her iki takımda ortaya centilmence bir mücadele sergiledi maçın 10.dakikasında Sadullah’ın sert şutu direkte patladı. İkinci yarıda sakatlıklarla boğuşan temsilcimiz rakibine oranla daha az oyuncu değişikliği yaparken konuk ekip daha çok oyuncu değişikliğine giderek kendisine avantaj aradı. Lider karşısında bilinçli bir savunma yapan yeşil siyahlılar Fahri ile net fırsattan yararlanamazken konuk takımın bir şutu da direkten auta çıktı. Mücadele sonunda her iki takım oyuncuları centilmence sahadan ayrılırken Başkan Uztürk ev sahibi ve konuk takım futbolcularını tek tek kutladı.

Sakarya Ampute Engelliler- Adana Ampute Engelliler: 0-0

Saha: Ticaret Lisesi

Hakemler: Nuri Dalkılıç – Serhat Günaydın- Mustafa Çavuş

Sakarya Ampute Engelliler: Kani ***Enis *** Recep *** Kenan *** Besim ***Sadullah *** Fırat *** (Fahri ***)

Antrenör: Taner Durna

Adana Ampute Engelliler: Mehmet ***Rıdvan *** (Bayram ***) Cebrail *** ( Barış **) Muhammet *** Ömer ( Süleyman **) ***Nurettin *** Gökhan *** (Kadir ***)

Saha Komiseri: Selçuk Gürses

Gol: Yok

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!