KARATE’DE SAKARYA ELLİDÖRT GÖZ DOLDURDU

featured

KARATE’DE SAKARYA ELLİDÖRT GÖZ DOLDURDU

SAKARYA ELLİDÖRT’DE CUMHURİYET COŞKUSU

SAKARYA ELLİDÖRT KARATE TAKIMINDA 7 MADALYA

 

Sakarya ELLİDÖRT Spor Kulübü Karate Takımımız 6 Kasım 2022 Pazar Günü Arifiye’de Düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvasına 12 Sporcu İle Katıldı. Ellidört Spor Kulübü Elde Ettiği 2 Şampiyonluk, 3 İkincilik ve 2 Üçüncülük ile toplam 7 Madalya Kazanmayı Başararak Turnuvada Göz Doldurdu.

İlimizde Çalışmalarına Alt yapıda minik sporcular ile panda mi sonrası başlayan Ellidört Spor Kulübü sporcuları yeni katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılar ve ortaya koydukları mücadele ile göz doldurmaya başladılar. 7 ve 13 Yaş arası olan sporcular Tecrübeli Antrenörleri Mustafa SOLMAZ Yönetiminde İlerisi için emin adımlarla çalışmalarını sürdürüyorlar. Arifiye Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvasında Mücadele Eden 12 Sporcunun 7 Tanesi Mücadelerinin Karşılığında Kürsüde Yer bularak ilerisi için umut verdiler.

Kulüp Antrenörü Mustafa SOLMAZ Kulübümüz ve Sporcularımız henüz gelişme aşamasında diyerek bu tür turnuvalar sporcularımızın ilerlemesi gelişmesi için önemli turnuvalardır. Sporcularımız bu müsabakalarda önemli tecrübeler edinerek ilerleyen zamanlarda çok daha büyük başarılar elde edeceklerine ve Antrenör olarak daha önce defalarca yaşadığımız milli gururları bu yeni sporcu grubu ile yeni kulübümüzün çatısı altında yaşayacağımızı umut ediyor bu amaç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz diyerek gelecek hedeflerine de vurgu yaptı.

Arifiye İlçemizde Pazar günü düzenlenen organizasyon ilimiz kulüplerinin yoğun katılımı ile yapıldı. Sakarya ELLİDÖRT Spor Kulübü Karate Sporcularımızdan Şampiyonaya Katılan ve Mücadele Eden 12 sporcumuzu da tebrik ediyorum diyen Antrenör Mustafa SOLMAZ  Bundan sonra da çalışmalarının ileriki müsabakalar için devam edeceğini adım adım ilerlediklerini sporcularının gelişimlerinin kendisini mutlu ettiğini belirterek ilerisi için umutlu olduklarını söyledi.

Ayrıca SOLMAZ; Sakarya Ellidört Spor Kulübü Adına Arifiye de Yapılan Organizasyonda Emeği Geçenlere Teşekkür Ederek Görevine Yen. Başlayan Sakarya Karate İl Temsilcimiz Sayın Esra ATIŞ’a yeni Görevinde Başarılar Diledi.

 

Madalya alan sporcularımız;

Ömer SOLMAZ                     2010 Doğumlu 40 kg Şampiyonu

Hümeyra SOLMAZ               2014 Doğumlu +32 kg Şampiyonu

Abdullah Talha ÜNNÜ         2011 Doğumlu 35 kg İkincisi

İbrahim Eymen ÇİÇEKLİ     2012 Doğumlu 40 kg İkincisi

Yekta DOĞMUŞ                   2011 Doğumlu 30 kg İkincisi

Merve DURSUN                   2011 Doğumlu +40 kg Üçüncüsü

Ömer Faruk ERDEN             2011 Doğumlu 45 kg Üçüncüsü

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!