KARATE’DE GELECEĞE ADIM ATTILAR

KARATE’DE GELECEĞE ADIM ATTILAR

Karate ustalık sınıfının göstergesi olan Siyah kuşak  Dan sınavları Geyve ilçesinde yapıldı. Federasyon tarafından yetkilendirilen ilimiz yetki antrenörü Uğur Kobaş tarafından yapılan sınavlara Geyve ilçesinden beş, Akyazı ilçesinden iki sporcu katıldı.

SİYAH KUŞAK SAHİBİ OLDULAR

Yapılan sınavlar neticesinde  Zeynep Tutku Tunç, Beyza Sonay, Mehmet Semiz, Erencan Dönmez,  Mert Hasan Tetik, Burak Can Öztürk, Halil İbrahim Ekinci terfi ederek Siyah kuşak 1. Dan seviyesine yükseldiler. Karate federasyonu tarafından gerekli kontroller yapıldıktan sonra sporcuların aldıkları başarılar resmiyet kazanacak.

UĞUR KOBAŞ BAŞARILAR DİLEDİ

Sınavlarda Akyazı ilçe antrenörü Sezai Yolcuoğlu ve Geyve ilçe antrenörlerinden Memduh Sakarya’da hazır bulundu. Sınav komisyon başkanı ve Dünya hakemi ve siyah kuşak 6. Dan Uğur Kobaş “Ustalık sınıfının başlangıcı olan siyah kuşaklar sporcuların antrenör, hakem olma yolunda önemli adımıdır. Sporcuların aldığı bu kuşakların Türk Karate sporuna hayırlı olmasını temenni ediyorum. dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!