Karateciler Saraybosna’da

featured

Karateciler Saraybosna’da

Karate Milli Takımı, Bosna Hersek’de düzenlenen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonasına 100 kişilik kafile katıldı.

Bu yıl Bosna Hersek’in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda , Sakarya’dan Uğur Kobaş Hakem olarak, Nurkan Kayacık ve Mustafa Solmaz Antrenör olarak, Fatih Şen, Aleyna Sezer, Duygu Yemeneci ve Metehan Kabasakal sporcu olarak milli takımda başarı arıyor.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Balkan şampiyonasına katılan Türk Milli takım kafilesine başarılar diledi.

Balkan Karate Federasyonları Birliği’ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan yaklaşık 863 sporcunun katıldığı şampiyonada 11 Aralıkta sona erecek. 10 takım, 33 ferdi olmak üzere toplam 43 dalda madalya sahiplerini bulacak.

Saraybosna şehrindeki Vogoska Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonda Türkiye, toplam 78 sporcu ile tüm kategorilerde madalya için mücadele edecek.

Geçtiğimiz yıl Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde yapılan  Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Şampiyonası’nda Karate Milli Takımı, yedi altın, üç gümüş, beş bronz toplamda 15 madalya çıkarmayı başarmıştı.

karatemilliler-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!