Karate branşında hakemlerin de başarıları var…

Karate branşında hakemlerin de başarıları var…

26.27 Aralık tarihlerinde Türkiye karate federasyonu tarafından Kocaeli ilinde 2016 yılında Karate federasyonu yurt içi ulusal ve uluslararası turnuvalarında görev alacak hakemlerin seviye tespit sınavları yapıldı. Sınavlara katılan hakemlerimiz başarılı olurken klasmanlarıma şu şekilde oluştu.

Hikmet Şaha Orta A hakemi

Elmas Kaymaz Orta B hakemi

Emrah Kaşkaş Orta B hakemi

Arzu Çeken Orta B hakemi

Fatma Özel Yardımcı A hakemi

Şevki Abakoç Yardımcı A hakemi

Neslihan Yaman Yardımcı B hakemi

Taner Atlı yardımcı B hakemi

Ayrıca Sakarya da yetişen ancak memuriyetleri ve okul nedeni ile bulundukları ilden sınava katılan Sakaryalı hakemlerimiz de var, bunlar.

Düzce adına sınava giren Hüseyin Çakır Yardımcı A hakem

Gaziantep adına sınava giren İsmail Karakuş Orta B hakem
Bolu adına sınava giren sevgi Karakuş Orta B Hakemi oldular.

Avrupa Dünya hakemi Uğur Kobaş “ Hakemlerin eğitimleri için en önemli bulgu çok maç yönetmeleri. Bizler Sakarya olarak il müdürlüğü destekleri ile karate branşında her yıl birçok faaliyet yapıyoruz. Bu da hakemlerimizin yetişmelerine çok büyük katkı sağlıyor. İl hakem kurul başkanı Hayrullah Mete, üyeler Muammer Sağlam, Elmas Kaymaz ile birlikte hakemlerimiz için gerekli her türlü eğimi ve desteği vererek başarılı olmaları için mücadele ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. Başarılı olan hakemlerimizi kutluyoruz.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!