Karate aday kursu sona erdi.

featured

Karate aday kursu sona erdi.

Sakarya Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü, Türkiye Karate federasyonu işbirliğinde açılan Karate aday hakem kursu sona erdi.

Cuma, Cumartesi ve Pazar günü Serdivan Sakarya spor salonunda yapılan kursa Sakarya 16, Ankara 1, Bursa 1 Kocaeli 1, İzmir 1 kişi katıldı. Karate il temsilcisi Hikmet Şaha, Karate il hakem kurul başkanı Hayrullah Mete kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar dilerken, kurs eğitmenliğini Türkiye, Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş yaptı.

Başarılı olan hakemler Karate federasyonu tarafından gerekli kontrol yapıldıktan ilan edilecek ve resmiyet kazanacak.

Kurs eğitmeni Uğur Kobaş  “2018 yılından itibaren bilgi ve birikime dayalı olması nedeni ile hakem olma şartlarında biraz değişiklik yapılacak. Değişiklikten önce il müdürlüğümüz ile görüşerek aday hakem kursu açılmasını istedik.  Sağ olsunlar İl müdürümüz Fatih Çelikel bu isteğimizi kırmadı ve kursu açtık, kendisine camiamız adına teşekkür ediyoruz. Başarılı olan yeni meslektaş arkadaşlarımıza hakemlik hayatlarında başarılar diliyoruz. dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!