Karasuspor’dan hayati galibiyet aldı.

featured

Karasuspor’dan hayati galibiyet  aldı.

Bölgesel Amatör Lig’de 1.Bölge 4.Grup Müsabakalarında Erenlerspor ile Karasuspor, Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Karasuspor, rakibini 2-1 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de 1.Bölge 4.Grupta ikinci hafta karşılaşmasında Erenlerspor, Atatürk Stadı’nda Karasuspor’u konuk etti. Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın da izlediği maç ta konuk Karasuspor 31’nci dakikada Sezer’in golüyle öne geçti. Erenlerspor devrenin sonunda Kerem  ile dengeyi sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip, 63’ncü dakikada Sezer’in golüyle bir kez daha öne geçti. Kalan dakikalar başka gol getirmeyince maçı 2-1 kazanan Karasuspor ilk puanının sahibi oldu. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla gruptan çıkma iddiasını güçlendirdi.

ERENLERSPOR: 1  KARASUSPOR: 2

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Oğuz Karadağ* Erdinç Tufan* Hüseyin Özçetin**

ERENLERSPOR: Enes** Gökhan** Sercan** Zafer** Mert** Mesut** (Ali*) Özgür* Emirhan** Umutcan** (Atakan*) Bahri** (Mert*) Kerem Can**

ANTRENÖR: Cenap Taner

KARASUSPOR: Kaan** H.Bilal** (Özgür*) (Muhammet*) Haluk** Sinan** (Abdülbaki*) Ahmetcan* Mustafa** Selim** Bedirhan** Sezer** (Nihat*) Murat** (Ercan*) Aziz Can**

ANTRENÖR: Serdar Ergelen

GOLLER: Dk.31 Selim, Dk.63 Sezer (Karasuspor), Dk.45 Kerem Can (Erenlerspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!