KARASUSPOR’DA ÖNEMLİ İMZA

featured

KARASUSPOR’DA ÖNEMLİ İMZA

Karasuspor Yönetimi, yeni sezon öncesinde kadroyu oluşturmak için yoğun mesai yapıyor. Sarı-Kırmızılı ekip iç transferde 3 oyuncusu ile sözleşme yenilirken, forvete ise Ünal Göksal’a imza attırdı.

ÜNAL GÖKSAL KARASUSPOR’DA

Karasuspor, Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona iddialı girmek adına transferde gaz kesmiyor. İç transferde kaptanlar Mert Marangoz ve Orhan Çakır genç oyuncu Berkhan Kartal ile anlaşan sarı-kırmızılı yönetim dış transferde ise forvet oyuncusu Ünal Göksal’ı kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılı ekip Ramazan Bayramı sonrasında transfer çalışmalarına tam gaz devam edecek. Bu sezon Karasuspor’un önemli işlere imza atacağını ifade eden Başkan Hasan Özkan, “İç ve dış transferde 4 oyuncuya imza attırdık. Bu sezon hedefimizi büyük tuttuk. Bunun içinde her türlü imkanları zorluyoruz.Taraftarımızın içi rahat olsun. Önemli isimleri takıma kazandırarak kadromuzu güçlendireceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!