KARASUSPOR’DA GENEL KURUL HEYECANI

featured

KARASUSPOR’DA GENEL KURUL HEYECANI

Gelecek sezon mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılı ekipte hareket başladı  26 Mayıs’ta yapılacak genel kurul öncesi şu anda tek aday Hasan Özkan. Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik “daha çok aday olmasını bekliyoruz” dedi.

TEK BAŞKAN ADAYI HASAN ÖZKAN

Bu sezon mücadele ettiği Süper Amatör Ligi Play-Off ikincisi bitirdikten sonra baraj maçını kazanarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Karasuspor bugünlerde kongre telaşı yaşanıyor. 26 Mayıs Cuma günü Karasu Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak genel kurul öncesi şu andaki tek aday, yıllardır Karasuspor’a büyük hizmetler veren Hasan Özkan.

“ DESTEK ZAMANI “

Kongre öncesi açıklamalarda bulunan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik, önceki gün yaptığı yazılı açıklamada önemli konulara değindi. 1955’ten bu yana Karasuspor’a büyük hizmetler veren herkese teşekkür eden Çelik; “Artık geçmişten ders almamızın vakti. Destek zamanı. Bu genel kurulda daha çok aday olmalı. Böylece Karasuspor’a daha güçlü bir yönetim oluştururuz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!