KARASUSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR

featured

KARASUSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN KAMUOYUNA DUYURULUR

06-06-2021 Karasupor ve Hendekspor müsabakasında yaşanan olayların bazı yanlı kuruluşların yaptığı haber, açıklama ve tehditlerden dolayı yaşananları ve yaşatılacakları anlatmak istedik;

Öncelikle bir kulüp taraftarı ne demek onu anlatmak istiyoruz. Kulüp taraftarı gecesini gündüzüne katan, boş vakitlerini değil, ailesine işine ayırması gereken vakitler dahil her şeyiyle kulübü için mücadele eden emek harcayan çocuklarının rızkını kulübüyle paylaşan onurlu karakterlerli insanlandır. Onlar için taraftar olmak statta çekirdek çitlemek değil, takımı için sesi kesiline kadar mücadele etmektir. Stad dışında birbirine sahip çıkmak, yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek, tuttugu takımın yaşadığı il ilçe köy mahalle ordakı bütün olumsuzluklarla mücadele etmek, iyi günde değil kötü günde de bulunduğu takımın şehrinin ilçesinın mahallesinin köyünün yanında olmaktır.

Şimdi şu yukarıda bahsettiklerimizden Karasuspor taraftarı hangilerini yapmıştır;

Karasuspor taraftarı gençliğin uyuşturucu denilen illetle mücadelesi yıllardır devam etmektedir. Gerekilen her türlü resmi ve resmi olmayan mücadelesini sürdürmesine rağmen alkol içen gençler olarak tanınır ve bilinirler neden? Karasuspor taraftarları her yıl ramazan ayında ilçesindeki birçok ihtiyacı olan aileleri tespit edip hiçbir din, siyasi ayrımcılık yapmadan taraftara destek olan iş insanlarından yardım toplayarak ve kendi katkılarıyla kumanya dağıtmaktadır. Haberi yapılmamıştır. Neden?

Karasuspor taraftarları bugüne kadar hiçbir kulüp taraftarının yapmamış olduğu bayramların neşesi olan çocukların bayramları güzelleşsin diye sokaklarda çocuklara oyuncak dağıtmıştır. Haberi yapılmamıştır. Neden? Karasuspor taraftarı pandemi döneminde sokağa çıkma kısıtlı olduğu günlerde yabani hayvanların bile şehir merkezlerine ilçe merkezlerine açlıktan indiği gorüntüleri televizyonda haberlerde siz izlerken onlar sokak hayvanlarını unutmayıp o günlerde sokak sokak gezerek can dostlarımızın mama ihtiyaçlarını gidermiştir. Haberi yapılmamıştır. Neden? Karasupor taraftarı ülkemizde doğal afetlerde yaşanılan yerlere yiyecek, giyecek ve her türlü ihtiyaçların giderilmesi için organize olup gerekli yardımları yapmıştır. Haberi yapılmamıştır. Neden?

Yukarıda yazdıklarımız bir taraftar grubunun yaşamla mücadelesi asli görevidir. Bunlar haber yapılmazken en ufak kötü bir olayı manşetlere taşıyan haber site kanallarına sorumuz şudur: Siz ne kadar insansınız?

09.06.2021 tarihinde yaşananları doğrusuyla anlatalım. Çok kötü bir dönem geçirmekte olan dünyanın pandemi mücadelesinde en büyük zararı görenler spor kulüpleridir. Şimdi biz Karasuspor taraftarı olarak Bölgesel Amatör Lig’e katılma sürecinde 20.000 TL yatırılması gereken parayı ödemeye gücü yokken taraftar olarak kendi aramızda 1 saatte bu parayı topladık ve ödedik. Daha sonra Karasu’dan birkaç gönüllü abimiz, kardeşimiz ne olursa olsun Bölgesel Amatör Lig’de oynamak için amacın spor olduğu hedefin Karasuspor olduğu her zaman var olduğunu göstermek için komik meblağlarla oluşturulmuş onurlu karakterli futbolculardan bir takım oluşturduk. Şuan aynı grupta olduğumuz Hendekspor ve Erenlerspor’un maliyetlerinin belki 10’da biri belki de 20’de biri maliyette çünkü onların arkalarında duran güçlü belediye başkanlarının milyonlar harcadığı yerde biz sahipsiz bırakılmışızdır. Birde yardım yapılıyorcasına covid testlerini belediyenin yaptırmasını büyük bir yardım olarak lanse edildiği bu takımın onurlu mücadelesinde bu kadar büyük para harcayan Hendekspor Karasu’ya geldiğinde bir gerçekle yüzleşti, oda ilçesi için mücadele eden ve dışarıdan gelip bu takımı benimseyip para için değil güzel futbol için mücadele eden çocuklar ve b planı dedikleri mevzuya geçtiler nedir kimseyi suçlamıyoruz bu maçı seyreden Hendekli, Karasulu Akyazılı, Sapancalı yani Sakaryalı bütün kardeşlerimize eğer hakemle kazanabiliniyorsa bu kadar para harcamanıza gerek yok çünkü bu gruptan çıktıktan sonra üst grupta daha büyük siyasetçiler, federasyon yetkilileri olacaktır. Orada borunuz ötmez bir hakemin öyle bir hakem ki alman kale oynanırken bile hakem olmaması gereken adamın güzel futbolu bu tür hale getirip seyretmesi ergence bir tavır bile değildir. Bir şekilde stada alınması gereken 15 kişiden fazla alınan Hendekspor ve Karasuspor taraftarı bile olmayan Karasuluların da oluşturulduğu ortamda ayrı rezillikti ve ne yazık ki istediği hedefe ulaşan 3 puanı hakemle alan ama buna rağmen durmayıp maçın topunu Karasuspor taraftarının olduğu bölüme atıp bunu yapma diyen kalecimize vuran olayları ateşleyen onursuz insanların bu kadar Sakarya’da sevilen bizim kendisini çok sevdiğimiz belediye başkanınız Turgut Babalıoğlu’nun yanında olmasını ve onun bunları desteklemesini de anlamış değiliz. Kendisi bile bilir biz geçen sene Hendek’te yapılan hazırlık maçında orda ki yöneticiler tarafindan futbolcularımız darp edilip burada da olayları Hendekspor futbolcuları başlatmıştır. Ama yine kötü olan biz gösteriliyoruz. Şimdi Karasuspor futbolcularına ceza verme fikrinde olanlara sesleniyorum: Adaletsizliğin başarısı olmaz…

Karasuspor Taraftarlar Derneği

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!