KARASUSPOR SONUNU GETİREMEDİ:1-1

KARASUSPOR  SONUNU GETİREMEDİ:1-1

Ligde henüz galibiyeti olmayan Karasuspor, uzun süre önde getirdiği maçı on kişi kalıdıktan sonra son dakikalarda yediği golle berabere bitirdi.

Stat:Karasu

Hakemler: Ali Rıza Tufan Çerçioğlu***,  Kadir Günal***, Yunus Emre Çakar***(İzmir)

Karasuspor: Uğur***,Abdussamet? (kk.), Aykut**,İsa**, Levent***, Ümit**, Oğuz**, Gökhan**,Çağrı***(Osman*), Murat**(Cenker**), Fesih**(s.Alperen**)

Antrenör: Hasan Atalay

Vefaspor: Özgür**, Emin**, Muhammet**,  Sarper***, Muhammet**(Yunusay**), Emin**,Tunç**, Hüseyin**(Christian*), Sefa**, Mehmet**(Gökhan**), Hilmican**

Antrenör: Adnan Keskin

Goller: dk.39 Fesih (Karasuspor), dk.89 Sefa(Vefa)

Karasuspor, kapalı bir hava ve dolu tribünler önünde oynadığı maçta iddialı rakibi Vefaspor ile yenişemedi.

Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz haftalara nazaran maç boyunca daha diri ve savaşan bir görüntü çizdi. Maçın ilk yarısında iki takım adına da ceza alanında tek pozisyon vardı. O da golle sonuçlandı. Ceza alanında defans – kaleci anlaşmazlığından yararlanan fesih fırsatçılığnı konuşturdu ve araya girip topu kalecinin üstünden ağlarla buluşturdu:1-0

İlk yarı bu skorla kapandı.

İkinci yarıda Karasuspor skoru koruma anlayışına girerken etkin kontratak oyuncusu eksikliğini de bu devrede hissetti. Özellikle ileride top tutabilen santrafor Çağrı’nın çıkmasıyla Karasuspor iyice geriye yaslandı. Maçın 83.dakikasında ise orta sahadaki bir pozisyonda sağbek Abdussamet sorumsuzca ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı. Rakip kaleye iyice yüklenen İstanbul ekibi bir korner sonrası ceza alanındaki karambolde golü buldu. Altı pasta sahibini arayan top defan oyuncularını da çarparak ağlarla buluştu.  O dakikaya kadar harika bir performans gösteren kaleci Uğur bu pozisyonda çaresiz kaldı. Maç da bu golle berabere sonuçlandı.

Karasuspor haftalar sonra umut ışığı verirken Uğur ve Levent ön plana çıktı. Rakip takımdaysa Sarper ve Sefa göz dolduran oyuncular oldular. Maçın İzmirli hakemi Tufan Çerçioğlu ise kusursuz denebilecek bir maç yönetti. Maçı Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Karasu’nun yetiştirdiği önemli teknik adamlardan Zeki Çakır ile yine Karasulu eski Fenerbahçeli Mahmut Hanefi de izlediler.  (KARASU MEDYA)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!