KARASUSPOR SEZONU YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

featured

KARASUSPOR SEZONU YENİ SEZONA MERHABA DEDİ

Geçtiğimiz sezon başarılı maçlar çıkartarak Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkmayı başaran Karasuspor, 2017-2018 futbol sezonunu sade bir törenle açtı. Sezon açılışı öncesinde futbolcularla bir araya gelen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu tüm sporculara başarılar diledi. Açılış töreninde kurban kesilip, dualar edildi.

“YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN”

Sezon açılış töreninde konuşan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Amatör sporlara belediye olarak her zaman destek vermekteyiz. Buradan; gençlerimize sahip çıkan, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan, spora teşvik eden tüm yöneticilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amatör spor kulüplerinin amacı sporcu yetiştirmektir. Ben buradan yöneticilerimi bir kez daha tebrik ediyor, sporcularımızın başarılarının devamını dileyerek başta sakatlıklardan uzak ve başarı dolu bir sezon geçirmenizi diliyorum. Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!