KARASUSPOR İŞİNE BAKIYOR 3-1

featured

KARASUSPOR İŞİNE BAKIYOR 3-1

Maça her iki takımda tutuk başladı. İlerleyen dakikalarda karasuspor biraz kımıldayınca 32 dakikada hakanın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı böyle bitecek derken Sahneye Demirspor’dan Kubilay çıkarak dakika 43 durumu 1-1 yaptı ve devre böyle bitti.

MERT GİRDİ BÖYLE OLDU

İkinci yarıya Muhammed’in yerine giren Mert her şeyi değiştirdi. Takımın orta sahasını toparladı ve Karasupor’u ileri taşıyarak Demirspor sahasına yerleştirdi. Mükemmel organizasyonuna yaptığı asistlerle Dk 63 ve y6 altıda Gölcü iasağın ayağından iki gol buldurdu. En az 3-4 tane net fırsatta kaçmış oldu. Karasuspor İkin yarıda oynadığı mükemmel futbolla maçı da 3-1 kazandı.(karasu Mustafa Gül)

KARASUSPOR: 3-DEMİRSPOR: 1

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Hakan Adlı, Berkay Aykın

KARASUSPOR: Uğur*** Nihat*** Mahmut*** Orhan*** Emircan*** (Can***), H.Bilal*** Hakan Yılmaz**** M.Erdi*** İshak**** Muhammed*** (Mert****), Burak**** (Semih***)

ANTRENÖR: Behçet Durak

DEMİRSPOR: Tolga** Ogün* (Murat**), Talha* Fatih* Volkan* Samet* (Okan**), Kubilay** Kerem* Ömer** Emre* Burak* (B.Murat*)

ANTRENÖR: Ahmet Akkuş

GOLLER: Dk.32 Hakan, Dk.63-76 İshak (Karasuspor), Dk.43 Kubilay (Demirspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!