KARASUSPOR – HENDEKSPOR: 1-4

featured

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 12. Hafta mücadelesinde Karasuspor, Hendekspor’u konuk etti. Mücadeleyi Hendekspor 1-4 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 12. Hafta mücadelesinde iki Sakarya temsilcisi Karasuspor ve Hendekspor karşı karşıya geldi. Dakika 2’de Miraç’ın kendi kalesine attığı gol ile Hendekspor öne geçti 0-1. Bu golden 1 dakika sonra 3’te Hakan farkı 2’ye çıkardı 0-2. Dakika 39’da Karasuspor kazandığı penaltıda Cenk ile farkı 1’e indirdi 1-2. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda dakikalar 65’i gösterdiğinde Tolga sahneye çıktı ve farkı tekrar 2’ye çıkardı 1-3. Maçta son anlar oynanırken 90+3’te Gazanfer maçın skorunu belirledi 1-4. Bu sonuçla birlikte Hendekspor ilk devrenin son maçına lider olarak çıkacak.

BAŞKAN ÇİÇEK VERDİ

Maçtan önce futbol sahalarında görmeyi istediğimiz görüntüler yaşandı. Karasuspor başkanı Hasan Özkan misafir takım taraftarlarına çiçek dağıttı ve başarılar diledi. Ramazan MARMARA

KARASUSPOR – HENDEKSPOR: 1-4

SAHA: Karasu İlçe Stadı

HAKEMLER: Barış Esa, Murat Vural, Mert Çil

KARASUSPOR: Onur Can** Miraç** Ruhi** Ömer** (Ahmet**) Ali** Serhat** (M. Hakan**) Serbay** Emre** (Nihat**) Ebubekir** Ünal** Cenk***

ANTRENÖR: Ömer Gündostu

HENDEKSPOR: Efe** Tolga*** (Gazanfer***) Derviş** Hakkı** Serdar** Fatih** Özkan** Onur** Serdar** Hakan*** (Ferhat**) Emre Can** (Emre K.**)

ANTRENÖR: Mehmet Ali Honca

GOLLER: Dk. 39 Cenk (pen.) (Karasuspor) Dk. 2 Miraç (KK) Dk. 3 Hakan Dk. 65 Tolga Dk. 90+3 Gazanfer

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!