KARASUSPOR EVİNDE KAYIP:0-2

KARASUSPOR EVİNDE KAYIP:0-2

Sarı kırmızılı takım bu sezon evinde oynadığı ilk maçta Zonguldak ekibi önünde son derece etkisiz kaldı.

Stat:Karasu

Hakem: Cansu Kanca***, Sabri Kalem***, Neslihan Koç***

Karasuspor: Uğur Er**, Abdüssamet*, Aykut**, İsa*, Levent**, Ümit*(Hacı Bilal*), Oğuz**(Cenker*), Gökhan*(Orhan*),Çağrı*, Osman*, Murat*

Antrenör:Hasan Atalay

Krdnz Ereğlispor:Safa**, Gökhan**, Erhan**, İbrahim**, Varol***, Uğur**, Alihan***(Batuhan**), Ergin**(Barış**), Mahmut**, Ramazan**, Gökhan**(Ozan**)

Antrenör: Taner Demirbaş

Gol: dk.7 Ergin, dk.88 Batuhan(Ereğli)

Karasuspor yaklaşık beş aylık aradan sonra kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, hayal kırıklığı meydana getirdi. Ereğli gibi vasat bir takım karşısında maç boyunca pozisyon bulmakta zorlanan Karasuspor, oynadığı futbolla hiç de iyi sinyaller vermedi.

Dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmaya konuk ekip golle başladı. 7.dakikada ceza yayından Ergin’in şutu kalecinin sağından ağlarla buluştu. Golden sonra da ilk yarı bitimine kadar Ereğli takımının üç net gol pozisyonu vardı. Karasuspor’un özellikle orta alanda yetersiz kalması forvete yeterince top ulaşmamasına neden oldu.

Maçın ikinci yarısında Karasuspor’un canlanma çabaları oldukça cılız kaldı. Maçın sonlarına doğru oyuna sonradan giren Batuhan defansı süratiyle geçip sağdan ceza alanına girdi ve topu ikinci kez ağlarla buluşturdu.

Maç bu skorla biterken karşılaşmanın Edirneli bayan hakem triosu yönetti. Maçı belediye başkanı Mehmet İspiroğlu da izledi.              (Karasu   RAMAZAN MARMARA)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!