KARASUSPOR: 2-BARTINSPOR: 1

featured

Karasu 2.yarıda

Bölgesel Amatör Lig ( BAL) temsilcimiz Karasuspor evinde ağırladığı Bartınspor’u 2-1 yenerek rakiplerine gözdağı verdi. Sarı kırmızılıların ikinci yardaki gollerini Cenk ve Berkhan kaydetti.

 

Hafta içinde bazı oyuncularıyla yollarını ayıran ve zordlu maça 3. kaleciyle başlayan Karasuspor oyuna kontrolü elden bırakmadı. İlk 45 dakika karşılıklı ataklarla geçilirken her iki takım da soyuma odasına gol sevinci yaşayamadan gitti. İkinci yarıda riski göze alan ev sahibi Karasuspor 57. dakikada Cenk’in golüyle 1-0 öne geçti. Maça 4 otobüs seyirci getiren Bartınspor tartışmalı bir pozisyonda beraberliği yakaladı. Kaleci Görkem’in eline müdehale edilmesiyle boşta kalan topa son vuruşu yapan Muhammet, 67’de Bartınspor’a eşitliği getirdi: 1-1. Beraberlik golünden sonra galibiyet için rakibini boğan sarı kırmızılılar taraftarının desteğiyle 78. dakikada Berkhan’la 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabakadan 3 puanla ayrılan temsilcimiz Karasuspor oldu. Ramazan MARMARA

 

KARASUSPOR: 2-BARTINSPOR: 1

HAKEMLER: Ali Koç, Mustafa Özdemir, Samet Bilgin

KARASUSPOR: Görkem, Miraç, R. Kaan, Ali, Ömer, Bedirhan, H.Bilal, Ebubekir (Hakan), Berkhan (Yusuf), Cenk, Ünal

TEKNİK SORUMLU: Serdar Ergelen

BARTINSPOR: Hakan, Emrah, Murat, F.Sercan, Metehan, Gökhan, Şerif, L.Berk, Muratcan (Çağdaş), Fatih, Muhammed

TEKNİK SORUMLU: Telat Özden

GOLLER: Dk.57 Cenk, Dk.78 Berkhan (Karasuspor), Dk.67 Muhammed (Bartınspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!