Karasuspor: 1 Karasu Güven: 0

featured

Derbide gülen Karasuspor
Süper Lig Play-Off Grubu’nda 9’ncu haftada Karasu derbisinde Karasuspor ile Karasu Güvenspor kozlarını paylaştı. Karasuspor, rakibini İshak’ın golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.
1-0

Karasuspor, Süper Lig Play-Off Grubu’nda 9’ncu haftada derbi maçta Karasu Stadı’nda Karasu Güvenspor ile karşılaştı. Maça iyi başlayan hızlı başlayan Karasuspor 18’de İshak ile öne geçti. Bu yakaladığı üstünlüğü koruyan Karasuspor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takımda gol için ataklar geliştirse de tabelayı değiştirmeyi başaramadı. Müsabakayı İshak’ın golüyle 1-0 kazanmayı başaran Karasuspor puanını 17’ye yükselterek BAL yolunda hayati bir üç puanın sahibi oldu. (Mustafa Gül karasu)

Karasuspor: 1 Karasu Güven: 0
Saha: Karasu Suni
Hakemler: Erkan Engin** Zeki Erdem Şen** Muhammed Ömür**
Karasuspor: Uğur** Nihat** Ali** Emircan** Orhan** Hakan. Ü** H. Bilal** M.Erdi** (Oğuz**) Mert*** (Alperen**) Burak** (Berkan**) İsak***
Antrenör: Recep Eşkin
Karasu Güven: Samet** Hakan Ş.** (Ümit**) Fatih** Erkan** Emirhan** (Burak**) Hakan** Muhammed** Ümit** Sezai** Serkan** Ömer** (Eray**)
Antrenör: Ceyhun Sarı
Golller: Dk 18 İshak (Karasuspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!