Karasulu Sporcu Türkiye’de İlk 6’da

featured

Karasulu Sporcu Türkiye’de İlk 6’da

Karasulu Sporcu Ahmet Deli , Türkiye’de 103 sporcuyu geride bıraktı ve genel klasmanda 6. sıraya yükseldi.

Karasu Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Atıcılarından Ahmet Deli, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan Trap Atışları Ulusal Lig 2020 Atışlarında aldığı başarılı sonuçlar ile kürsüye çıktı. Konya’da düzenlenen Zafer Kupası yarışmasında Türkiye 2. Kupası, Bursa’da  düzenlenen Türkiye Şampiyonası yarışmasında Türkiye 7.’si ve son olarak Yine Konya’da düzenlenen Cumhuriyet Kupası yarışmasında gösterdiği başarı ile Türkiye Ulusal Lig trap atışlarını Türkiye sıralamasında ilk 6 sporcu arasına girmeyi başardı.

Karasu Avcılar Atıcılar ve Balıkçılar Spor Kulübü Derneği yönetimi de Ahmet Deli’nin başarısından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’a, Karasu ve Arifiye Gençlik ve Spor İlçe Spor Müdürleri ile Arifiye Atış Poligonunda görevli arkadaşlara ve Antrenör Yalçın Ertürk’e teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!