KARASU YALISPOR:2-2 ASAKYAZISPOR

Yalı şans tepti 2-2

Stad karasu Sentetik

Hakemler Muhammed Ömür Ertan Bozdemir Ozan Gürleyük

Karasu Yalıspor :Rıdvan * Ömer Faruk Tiryaki ** Hamza ** Şevket *( Dk 52KK)Muzaffer ** Zafer *** Ömer faruk Çivelek ** Orhan ** Selcuk ** ( Edip **) Emrecan *** Eray **

Antrenör Ercan Zorlu

As Akyazıspor: Uğur **Tucay **( Bilal **) Kadir ** Hasan Şahin*( 45+1 KK) Birol ** ( Dk 90+4 KK) Erkan *** Hasan Çakmak ** ( Ömer **)yasin ***Fatih *** Hasan Özdemir ***Sinan ** (Kenan **)

Antrenör Ahmet Birinci

Goller Dk 36 Eray Dk 88 Zafer ( Yalıspor) Dk 54 Hasan Özdemir Dk 71 Fatih ( As Akyazıspor)

Süper lig B grubunda ikinci Karasu yalıspor iyi başladığı As Akyazı maçında yenilgiden son anda kurtuldu. As Akyazıdan iki ,Yalıspordan bir oyuncunun kırmızı kart gördüğü mücadeleye Yalıspor daha etkili başladı. 36 Dakikada Emrecanın savunma gerisine bıraktığı topa Eray iyi hamele yaptı ve gol geldi.Devre biterken As Akyaıdan Hasan Şahin kırmızı gördü ve devere bitti.İkinci yarıya etkili başlayan As akyazı 52 de Fatihin Şevket tarafından düşürülmesi sonrası önce Şevkete kırmızı çıktı. Ardından kullanılan Frikiği Hasan Özdemir iyi yere vurdu 1-1. As Akyazı 71 de hiç ummadığı bir anda öne geçti. Kaleci Rıdvan zemininde kaykanlığından elindeki topu kaçırdı Fatihe boş kaleye vurmak kaldı.1-2. Karasu Yalıspor gitti gibi gözüken maçı zaferin şık goluyle 2-2 taşıdı.Uzatamalar oynanırken As Akyazıdan Birolda kırmızı gördü ve maç 2-2 bitti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!