KARASU YALI 1 PUAN KOPARTTI 2-2

featured

KARASU YALI 1 PUAN KOPARTTI 2-2

Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde oynanan Süper Amatör Küme karşılaşmasında ev sahibi Arifiyespor ile konuk takım Karasu Yalıspor atılan karşılıklı gollerle 2-2 Berabere kaldılar ve sahadan 1’er puanla ayrılırken, ligde hiç puanı bulunmayan Karasu Yalıspor bu beraberlikle ilk puanını kazanmış oldu. Zevkli ve kaliteli geçen maçın ilk yarısı oynanırken Karasu Yalıspor 25. Dakikada Muzaffer’in golüyle 1-0 Öne geçti. Arifiyespor bu gole 27. Dakikada Serhat’la cevap verdi ve ilk yarı 1-1 Berabere sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında ise her iki takım da pozisyonlar buldu. Arifiyespor 49. Dakikada ilk golün sahibi Serhat’la 2-1 Öne geçti. Maçın 86. Dakikasında Ömer Faruk Yalıspor’a beraberliği getiren golü kaydetti ve karşılaşma da karşılıklı atılan gollerle 2-2 Berabere sona erdi.

SAHA: Arifiye Bel. Spor Komp.

HAKEMLER : Suat Güz- Tayfun Güz- Muhammet Kantaroğlu

ARİFİYESPOR : Muhammet- Tugay- Oğuzhan- Ersin- Yasin- Berat- Ömer- ( Mehmet )-Yunus- Serhat- Mehmet- Doğukan- ( A. Kadir )

ANTRENÖR : Osman Gümüştaş

KARASU YALISPOR; Ömer- Aydın Uğur- Onur- Oğuz Kaan-( Seyit kartal )- Albay Muzaffer- Ömer Faruk- Rıdvan- Bedirhan- ( Furkan )- H. İbrahim- Tolunay- ( Orhan )- Eray- ANTRENÖR : Serkan Ülke

GOLLER: Dk. 25 Albay Muzaffer Dk. 86 Ömer Faruk ( Karasu Yalıspor ) Dk. 27-49 Serhat ( Arifiyespor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!