Karasu toplantı

featured

Karasu toplantı

Gecen sezon Baldan Süper lige düşen karasuspor 2016-2017 Futbol sezonu için Salı günü Karasu İlce stadında toplantı. Sessiz topbaşı yapılan günde 16 futbolcu hazır bulundu. Adı daha önceden deklare edilen bir çok yeni transferin katılmadığı açılış gününde yeni transferlerden Kocaalispordan alına Berkay ile Kongolu siyahi stoper Dany basının ilgi odağı oldular. Topbaşı yapılan günde teknik sorumlu Atilla Bıcakcı, yardımcısı Recep Eşkin futbolcularla oyun alanında kısa birer görüşme yaptılar.

KİMLER VARDI ?

Karasususporun son anda oluşan yönetim kurulundan başkan İsmail hakkı Topaloğlu ile yöneticilerden Onur Aslan ,Ercan Aslanda hazır bulundular. Sarı Kırmızılı Ekibin ilk kez bir araya geldiği sesiz topbaşı yaptığı günde belediye kanadından başkan yardımcısı ve yeni oluşan yönetimi bir araya getiren Murat Çelikte hazır bulundu.

TESİS VE TRANSFER

Belediye Başkan yardımcısı Murat Çelik iddialı bir karasuspor oluştururken yolun başında tesisleşmek adına verdiğimiz sözlerinde arkasındayız dedi. Murat Çelik ilk etapta İlce stadının soyunma odalarının üstünü restore ederek yola çıkacaklarını, Karasusporun kendine ait bir yeri olacağına dikkat çekti. Çelik bu arada trasfer de de eksik olan yerlere takviye yapmaya devam  edeceklerini açıkladı.HABER NAZIM AKTÜRK

karasu idman

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!