Karasu tek kaldı 2-1

Karasu tek kaldı 2-1

Süper Amatör Futbol Ligi A Grubu lideri Karasuspor, Play Off’a kalma mücadelesi veren Kırkpınarsporu Kırkpınar’da 2-1 yenerek, 9’da 9 yaptı ve namağlup liderliğini sürdürdü

OLAYLAR ÇIKTI
Maçın 33.dakikasında, Karasuspor 1-0 önde iken, saha kenarında görevli kartı ile duran Kazım Yılmaz’ın Karasuspor antrenörü Behçet Durak’a küfür etmesiyle saha birden karıştı. Polis Yılmaz’ı saha dışına aldı ama bu sefer de tribünler karıştı. Tek tribünde yan yana oturan 2 takım taraftarlarının içinde Karasuspor taraftarlarının Kırkpınar aleyhine küfürlü tezahürat yapması sonucu tribünler birbirine girdi. Olayların büyümesini polis önledi. Karasuspor 2-0 öne geçinceye kadar oyunun tek hakimiydi. 2-1 olunca ev sahibi en azından beraberlik için saldırsa da sonuç değişmedi ve konuk takım sahadan 2-1 ayrılarak en yakın rakibi Serdivanspor önündeki 8 puanlık farkı korudu.

Saha: Kırkpınar
Hakemler: Mehmet Akıncık**, Erdi Öz**, Abdülsamet Yeşilbaş**
Kırkpınarspor: İlker**, Recep Ali, Mesut Sercan*, Cihad*, Fırat, Muharrem* (Dk.60 Serhat*), Doğukan*, Salih* (Dk.87 Kamil*), Emirhan Bektaş*, Ömer, Berat Mücahit (Dk.82 Emirhan Fındık*)
Antrenör: Yıldırım Yılmaz
Karasuspor: Ercan**, Mehmet**, Haluk*, Ruhi Kaan, Mustafa*, Yasin, Hacı Bilal* Ünal** Dk.90 Hasan? Emre** Sezer** (Dk.59 Semih*) Özgür* (Dk.70 Berkhan*)
Antrenör: Behçet Durak
Goller: Dk.76 penaltı mesut Sercan (Kırkpınarspor), Dk.2 Sezer, Dk.70 Semih (Karasuspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!