Karasu Kültürspor 2-2 Akyazı Akınspor

Karasu Kültürspor 2-2 Akyazı Akınspor

Stat:Karasu

Hakemler:Talha Yıldırım***, Hasan Şakır***, Cafer Mamak**

Karasu Kültürspor: Resul**, Yusuf Baki**, Yusuf Sarımert**, Uğur**(Emre**), Sefa**(Metin**), Harun**, Erdem**, Akın**(Hikmet**), Atilla**, Ramazan**,Muhammed**

Antrenör: Yusuf Akgünoğlu

Akyazı Akınspor: Murat**, Onur**, Sercan**, Cengizhan**, Ali**(Serdar**), İsmail**, Adem**, Emre**(Ferit**), Murat**, Efekan**, Muhammed**(Kürşat**)

Antrenör: Ozan Pirinç

Goller:dk.34 Yusuf Baki, dk.73 Yusuf Sarımert(Karasu Kültür), dk.16 Murat, dk.30 Efekan(Akyazı Akın)

Kırmızı Kart:dk.87 Cengizhan (Akyazı Akın)

Birinci amatör kümede Karasu Stadı’nda cumartesi öğle vakti oynanan  ve orta sıralarda yer alan iki takımın maçında beraberlik bozulmadı.

Maça konuk ekip hızlı başladı ve ilk yarım saat dolarken iki farklı üstünlüğü yakaladı. Ancak ev sahibi takım maçı bırakmadı. 34. Dakikada Yusuf Baki’nin golüyle soyunma odasına umutlu giden Kültürspor 73. Dakikada da Karasuspor kökenli Yusuf Sarımert ile beraberliği yakaladı. Konuk ekip oldukça genç oyuncularıyla sahada yer alıp taktir toplarken Kültüsrpor’da başkan, antrenör, malzemeci vs herşeyi üstlenen Recep Kurt maçtan sonra centilmence mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!