Karasu kapanmaktan kurtuldu

featured

Karasu kapanmaktan kurtuldu

Karasusporda yönetim belirsizliği hala sıcaklığını koruyor. Son olarak ortaya çıkan oluşumdanda sağlıklı birliktelik çıkmadığı haberleri kısa sürede spor kamuoyu ile buluştu.Belediye destekli  Yönetim arayışı için görev verilen Karasu Muhtarlar derneği Başkanı İsmail Topaloğlunun başkanlığında oluşması beklenen Sarı Kırmızılı yönetim arayışı görüş ayrılığı yüzünden gerçekleşmedi. Son yapılan toplantının en azından olumlu bir yüzü var, yönetimsizlikten Kayyuma kalan karasuspor bu son oluşum sayesinde son gün kapanmaktan kurtuldu.

HEDEF SIKIŞMASI

Karasusporun son toplantısı içinden bize ulaşan bilgilere göre iki farklı görüş ortaya çıktı. Belediye destekli düşüncede 60 yıllık mazisinde yatacak yeri ,soyunacak yeri ,kendine ait bir tesisi olmayan takıma bu doğrultuda tesis ve gelecek kazandırmanın planları var. Karasuspor bu düşünce içinde ayrılacak bütçe ile hem Süper ligde mücadele verecek hem de bu süreç içinde alt yapıda ve de tesisleşmede yeni bir futbol düşüncesinin içersinde olacak.

KARASU ZİRVEYİ SEVER

Belediye düşüncesinin karşısında yer alan bir başka anlayışın adresinde ise ,şampiyonluğa oynayan karasuspor düşüncesi var. Bu düşüncede karasuspora ayrılan bütçe iyi takım oluşturmak adına kullanılırken ,bu sürecin içersine alt yapı yapılaşmasıda eklenecek.

KİM ÇALIŞTIRACAK ?

Karasuspor için yapılan yeni oluşum toplantısından takımı kimin çalıştıracağı konusundada kesin bir anlaşma çıkmadı. Köksal Ok, Atilla Bıçakçı ve Recep Eşkin gibi üç Karasulu teknik adamın çağrıldığı toplantıda takımı kim çalıştıracak ,nasıl çalıştıracak ,kim birinci adam ,kim alt yapıda olacak ? Bu sorularda karşılığını bulmadı. Bu arada Karasusporda görev yapacak teknik adam arayışına dışarıdan bir ismin eklendiği bize gelen bilgiler arasına sızdı.

SONUÇ, TOP BELEDİYEDE

Son anda kapanmaktan kurtulan karasuspor için yapılan toplantıdan çıkan iki ayrı görüşe rağmen Belediye kanadı bu işe devam kararı aldı. Murat Çelik önderliğinde yol alması beklenen  Belediye yeni Karasusporu ele alırken ,32 evlerde sentetik idman sahası ,evi parkı olan ( Sporcuların kalabileceği Karasuspora ait bir yer) bir Karasusporu vizyona sökerken ,alt yapısı olan ,Süper ligte orta sıralarda olan bir karasuspor inşa ederken ,geleceğe emin adımlarla ilerleyecek bir takım oluşturmanın plan projesini  sarı kırmızılı renklerle süsleyecek.

ismail topaloglu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!