Karasu Bld. Spor yarı finalde

Karasu Bld. Spor  yarı finalde

TFF Plaj Futbolu Ligi’nin finalleri Alanya’da başladı           29.10.2019

TFF Plaj Futbolu Liginin finalleri Alanyada başladı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belediyeler ve resmi kurumlar ile işbirliği içinde düzenlenen 2019 TFF Plaj Futbolu Ligi’nin finalleri Alanya Kleopatra Plajı’nda başladı.

Açılış maçı öncesinde Cumhuriyetimizin 96.yılı kutlandı. Organizasyon 4 Kasım 2019 günü oynanacak olan final müsabakası ile tamamlanacak. TFF ve Alanya Belediyesi’nın işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyonda bir gün önce çekilen kura sonucu gruplar ve fikstür belli oldu.

Karasu  belediyespor  İlk  maçalanya belediyespor ‘a2-9  yenilen karasubelediyespor ikinci  maxcımı karasu belediyespor vanaltay  7-3   yenen karasu belediye spor     grubun  son maçında Karasubldspor-Gümüldürspor Dikmen Tarım 6-8  yenilmeimesin  rağmen   çeyrek  finalde Karasu bldi spor  cumartesi  günü   çeyrek  final  oynayacak. Çeyrek finalde Giresun bld spor  5-4  yenen karasu  belediye yarınınal  oynamaya hakazandı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!