Karasu Azizyespor-Harmanlıkspor:2-0

featured

Süper Amatör Küme A Grubu’nda  Karasu Aziziyespor ara verilen ligin ardından yine galibiyetini aldı. Harmanlılspor’u i 2-0 yendi.

Karasu Aziziyesporlu futbolcuların yaptığı kaza ve ardından ülkemizde yaşanan büyük deprem acısı nedeniyle ertelenen Süper Lig maçı  oynandı.

Amatör Süper Lig de oldukça başarılı bir sezon geçiren Aziziyespor emin adımlarla yoluna devam ediyor. Lig’in 13’üncü haftasında Harmanlıkspor’u konuk eden Sarı-Lacivertli ekip, galibiyete rahat ulaştı. Üst sıralara çıkma savaşı veren rakibi önünde üstün bir oyun ortaya koyan Karasu azizyeapor galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Karasu Azizyespor-Harmanlıkspor:2-0

Saha: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Muhammed Kantaroğlu, Berat İnekçioğlu, Yiğit Kurt

Karasu Aziziyespor: Mert Şevket, Aykut (Yağız Efe), Berkay, Ahmetcan (Berkay), Uğur Demir, Beraat, Oğuzhan, Onur (Hamza), Ömer (Ahmet), Uğur Temur, Yalçın

Antrenör: Bülent Yıldırım

Harmanlıkspor: Emirhan, Uğur, Atıf Kadir, Kazım Baran, Doğanay, Kerem (M.Sait), Bilal, Mithat Can, Abdülsamet (İzzet Berat), Emin Mert, Gürkan (Arda)

Antrenör: Tevfik Tetik

Goller: Dk.40 Yalçın, Dk.43 Aykut (Karasu Aziziyespor)  

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!