KARASU AZİZİYESPOR’DA MUHTEŞEM DAYANIŞMA

featured

KARASU AZİZİYESPOR’DA MUHTEŞEM DAYANIŞMA

Sakarya 1. Amatör Küme takımlarımızdan Karasu Aziziyespor, Kulüp Başkanları Reşit Yetim’le adeta uçuyor. Sakarya’nın köklü ekiplerinden olan karasu Aziziyespor hiçbir maddi yardım almadan bünyesinde barındırdığı 120 Lisanslı sporcu ile 1. Amatör küme dışında her yaş kategorisinde yarışmaya devam ediyor. Bu kategorilerin bazılarında play-off maçları oynayan Karasu Aziziyespor’a alt yapı için gerekli malzeme yardımı da devam ediyor.

“ HEPSİ YANIMDA OLDULAR “

Karasu Aziziyespor Kulüp Başkanı  Reşit Yetim yaptığı açıklamada “ Mahallemizde bütün gençler, esnaflar ve iş adamlarımızın yardımları ile alt yapımızdaki tüm malzeme ihtiyacımızı tamamladık. Mahalleli gençler, esnaf ve iş adamları hep yanımızda oldular. Onlara müteşekkiriz. Bu uygulamayı her yıl 1 defa yapacağız. Bunun için herkesten söz aldık.Çok çabalamamıza rağmen süper amatöre çıkamadık ama gelecek sezon bunu başaracağımıza inanıyorum. Mahallemizin gençleri ile mücadelemize alnımızın akı ile devam edeceğiz. “ Diye konuştu.

Forma hediyesi -2 Forma hediyesi Forma hediyesi-1 K. Aziziyespor minikler

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!