Karapürçek , sentetik sahaya kavuşuyor

featured

Karapürçek , sentetik sahaya kavuşuyor

Karapürçek  ilçesi Ahmetler  Mahallesi’nde bulunan toprak saha, sentetik çim yüzeyli futbol sahası olarak tribünü ve soyunma odaları ile sporseverler ve Amatör Spor Kulüpleri için hizmete girecek

ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK 

Sakarya  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Sakarya  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile yaptığı istişareler sonucunda Karapürçek  ilçesinin Ahmetler  Mahallesi’nde bir futbol sahası   Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ihtiyacı karşılamak amaçlı bünyesinde bulunan Ahmetler  Mahallesi’nde bulunan hali hazırda toprak yüzeyli futbol sahası için çalışmalara başlayacak . İlçede bulunan toprak yüzeyli sahanın sentetik çim yüzeyli futbol sahasına dönüştürülmesi, tribün ve soyunma odaları yapılması için çalışmaları başlayacak  Sakarya  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kısa sürede çalışmaları bitirmeyi planlıyor. Tepeden tırnağa yenilenerek yeni görünümüne kavuşacak olan Karapürçek Ahmetlere  Mahallesi’nde bulunan saha, yakın zamanda sentetik çim yüzeyli futbol sahası olarak tribünüyle ve soyunma odaları ile sporseverler ve Amatör Spor Kulüpleri için hizmete girecek.

 İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN 

 Karapürçek spor kulübü başkanı ve mahalle muhtarı İsmail  Öztürk ve Fırtına Gençler birliği spor kulübü başkanı Ali ihsan Tarım  yaptıkları ortak açıklamada en yakın zamanda halesini gerçekleştirilecek  olan   Karapürçek ilçesinde toprak saha olarak bulunan  Ahmetler  futbol sahamızı kısa sürede sentetik çim yüzeyli futbol sahasına dönüştürerek, tribün ve soyunma odaları ile birlikte vatandaşlarımızın ve gençlerimizin hizmetine açacağız. Şimdiden  Karapürçek  vatandaşlarımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sporun kardeşlik, dostluk duygusu olduğunu, sağlıklı yaşamda vazgeçilmez olduğunu aşılamak birinci hedef ve amacımız. Hedefimize ulaşmak için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sakarya  Valisi Sayın  Çetin Oktay Kaldırım ’a ve Karapürçek belediye başkanı Orhan Yıldırıma  Sakarya  hizmetler il müdürümüz Arif Ersoy ilçe spor müdürü Adem Altuna   emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!