Karamanda Kadir coşturdu 1-0

Karamanda Kadir coşturdu 1-0

  • 1.amatör küme Klasman ligi D grubunda liderlik el değiştirdi. Karamandaki mücadeleye Kazımiyespor karşısında bir puan farkla lider olarak çıkan Kocatöngesporl önünde Kazimiyespor  ilk yarıda Kadirin attığı golle devreyi 1-0 önde kapadı.
  • İkinci yarıda Kocatöngelspor baskılı olsa da Kazımiye iyi direndi ve  Kocatöngele beraberlik şansı vermedi. Bu yarıda 80 dakikada oyun içinden Erol,ikinci  sarıdan Mükremin  kulupedende  Kocatöngelden kırmızı gören oyuncular oldular. Bu sonuçla Kazimiyespor rakibini iki puan geçerek grubun yeni lideri oldu. Maç sonunda Karamanda Kadirin golüyle zafere ulaşan Kazimiye seyircisiyle beraber liderliği coşkuyla kutladı.

KOCATONGELSPOR-KAZİMYESPOR:0-1

SAHA:Karaman

HAKEMLER: Erkan Engin,  Hakan Adlı ,Önder Demir

Kocatongelspor: İbrahim**Ümithan**Ubeyde**(Ensar*)Erol? Hakan**Murat**  Eray**(Ali) Hakan Bulut**  Eıyasa**  Fehat*** Same**

Antrenör:Yalçın  Yayla

Kazimyespor: Çetin*** Davut**Bülent** Birol***  Ugur**  Ali*** Levent***  Alperen**(Hakan Çatal*) Semih**  Kadir***  bahadır**

Antrenör: Ferhat Güler

GOL:Dk 34  Kadir(Kazimyespor)

KIRMIZIKARTLAR: Dk 80 Erol Dk 80 Mukremin(Kocatongelspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!