Karaman sahası Işıkları elden geçsin

Karaman sahası Işıkları elden geçsin

Loş görüntü

Karaman sentetik sahasında maç yapan futbolcular ve kulüp yöneticileri gece maçlarında ışıkların eksik yanmasından yakınarak “ maçları loş görüntü altında oynuyoruz, ışık sisteminin elden geçirilmesi lazım” şeklinde konuşuyorlar.

Tesis mükemmel

Adapazarı Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sokulan Karaman tesisleri mükemmel görüntüsü ile adeta parmak ısırtıyor. Ancak her iyi şeyde olduğu gibi burada da bazı aksaklıklar meydana geliyor.

Işıklar yetersiz

Sahayı aydınlatan ışıkların tamamının yanmaması nedeni ile maçlarda sıkıntı yaşanıyor. Aydınlatma direklerinde bulunan 12 şer adet lambaların bazılar yanmayınca sıkıntı ortaya çıkıyor.

Skorboard yetersiz

Karaman sahasında bir sıkıntıda skorboard konusunda yaşanıyor. Skorbordun saat ve skoru gösteren hanelerinin çok küçük oluşu tenkit edilen konular arasında. Karaman sahasındaki skorboardın hemen hemen hiç çalıştırılmadığını belirten futbolcular “Ezbere maç yapıyoruz. Skorboard neden çalıştırılmıyor” diyorlar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!