KARAÇAMSPOR – KAZİMİYESPOR: 4-3

  1. Amatör Küme Lig’in 13. haftasında Kazimiyespor, deplasmanda Karaçamspor’a konuk oldu. Gevye stadına alınan karşılaşmayı Karaçamspor 4-3 kazandı.

Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Kazimiyespor oldu. Rakibi karşısında üstünlük sağlayan konuk ekip 32. dakikada Semih’in kullandığı korner vuruşunda kafaya yükselen Oğuz topu ağlarla buluşturdu. dakikalar 38’i gösterdiğinde Semih’in cezasahasına ortaladığı topa yükselen ilk golün sahibi Oğuz oldu ve takımını 2-0 öne geçirdi. 40. dakikada Kazimiyespor Kadir ile çıktığı atakta Kadir’in içeri çıkardığı topu Alperen ağlarla buluşturdu ve Kazimiyespor’u 3-0 öne geçiren golü kaydetti.

Maçta ardarda gelen golle hızlandı ve 42. dakikada Karaçamspor sağ kanattan çıktığı atakta Yasin ile golü buldu ve durumu 3-1’e getirdi. İlk yarının son dakikalarında yine sağ kanattan gelen ev sahibi ekip içeri çıkarılan topa vole vuran Samet aradaki farkı 1’e indirerek ilk yarının sonucunu belirledi.2-3

İkinci yarıda Karaçamspor maça hızlı başladı ve 52. dakikada sol kattan gelen ortayı Kadir ağlarla buluşturdu ve beraberlik golü kaydetti. Maçın temposu hızlandı ve karşılıklı ataklarla iki takımda kaleleri yokladı ancak 75. dakikada Karaçamspor Fahri’nin önünde kalan topu ağlarla buluşturdu ve skoru 4-3’e getiren golü kaydetti.

Maçın 86. dakika’sında sol kanatta topla buluşan Kadir orta açmak istedi ve Karaçamspor’lu oyuncunun bariz açık eline çarptı ve hakem Arif Sucuoğlu devam kararı verdi. Kazimiyespor’lu oyuncuların yapmış olduğu itirazlara kameraman çekiyor maçtan sonra izlersiniz tepkisi ile karşılaştılar. Bizde el olup olmadığını ince ayrıntısıyla maçın özetinde belirttik. Maçta başka gol olmadı ve Kazimiyespor 3-0 öne geçtiği maçta 4-3’lük skorla mağlup oldu.

Bu sonucun ardından Kazimiyespor 25 puanda kalırken, Karaçamspor puanını 7’ye çıkardı.

KARAÇAMSPOR – KAZİMİYESPOR: 4-3

STAT: Geyve Stadyumu

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Barış Uzun, Ömer Faruk Kılıç

KAZİMİYESPOR: Salih, Birol, Murat, Tugay, Oğuz, Ali, Uğur (Dk. 40 Erdi Günay), Alperen, Semih, Kadir

TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Güleryüz

KARAÇAMSPOR: Eren, Nazım Emre, Emrah, Kadir, Samet, Tolgahan, Arif, Fahri, Kerim, Semih, Yasin

TEKNİK DİREKTÖR: Sezgin Yavuz

GOLLER: Dk. 30, 38 Oğuz, Dk. 42 Alperen, Dk. 42 Alperen (Kazimiyespor) Dk. 42 Yasin, Dk. 45 Samet, Dk. 52 Kadir, Dk. 75 Fahri (Karaçamspor)

Haber: Serkan Bilgin

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!