Karaaptilerspor-Asarifyespor:1-0

“Yeşil Grubun ilk karşılaşmasında Karaaptiler Akınspor Orhan’ın ayağından kazandığı gol ile üç puan kazandı.”
Üç puan Orhan’dan
Yeşil Grubun ilk karşılaşmasında Karaaptiler Akınspor Orhan’ın ayağından kazandığı gol ile üç puan kazandı.

Karaaptiler Üç Puanı Kaptı
1. Amatör Yeşil grupta ev sahibi Karaaptiler Akınspor 85. Dakika da Orhan’ın attığı şık golle As Arifiyespor’u mağlup etti.
Maça her iki takım üç puan parolası ile çıkmasına rağmen iilk yarı orta sahada şeklinde geçti. 17 dakikada Arifeyspor Yahya ile 21 dakikada Karaaptiler Akınspordan Orhan ile net pozisyonları cömertçe harcadı. Karşılıklı cılız ataklarda gol olmayınca ilk yarı golsüz sona erdi. 0-0
Maçın ikinci yarısıda da her iki takım gol noktalarında etkisizdi, maçın golsüz bitmesi beklenirken 85 dakikada Orhan ceza sahasında kaleciden dönem topu iyi değerlendirerek Akınsporu öne geçiren golü kaydetti. 1-0, Maçın son dakikalarında Akınspor ikinci Aridiyespor da beraberlik için golü için yüklendi. Uzatmalarla birlikte son dakikalar heyecan içinde geçti. Karşılıklı ataklar golle sonuçlanmayınca Karaaptiler Akınspor attığı tek golle üç puana sevinen taraf oldu. 1-0
Karaaptiler Akınspor 1 As Arifiyespor 0
Saha: Karaaptiler
Hakemler: Engin Bıçak*** Cem harman*** Emirhan Sallıtepe***
Karaaptiler Akınspor: T.Berkay*** Ceyhun*** Hasan B.*** Hasan T.**** Recep*** Furkan*** (Muhammet***) Orhan**** Burhan*** Aygün*** Tayfun***(Ömer**) Eray*** (Onur***)
Yedekler: Okan Sercan, Onur, Ömer, Muhammet, Mehmetcan
Antrenör: Ferudun Çelik
As Arifiyespor: Emirhan** A.Kadir*** Muhammet** Sercan** Oğuzcan** Özkan** (Onur**) Demircan** Mücahit*** Oğuzhan** (Kubilay**) Yahya*** Aykut** (Batuhan**)
Yedekler: Yunus Kubilay, Onur, Murat, Batuhan
Antrenör: Hakan Yazıcı
Gol: dk 85 Orhan Karaaptiler Akınspor
Haber Foto: Muhammet Çavuş (Medya Erenler)

1ens asarifye

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!