Kap

Tesettür giyimde en çok tercih edilen dış giyim ürünlerinden olan kap, diz altına kadar boyu ve ince kumaşı ile yazlık dış giyim ürünüdür. Kaplar, düğmeli ve fermuarlı olmak üzere iki farklı şekilde tasarlanmaktadır.

Kap ile pardesü arasındaki fark; boyları ve mevsimsel özellikleridir. Pardesü boy olarak ayak bileklerine kadar olurken; yazlık ve kışlık olmak üzere pardesü iki farklı modele sahiptir. Kaplar ise, sadece ince kumaşlardan tasarlanarak yazın kullanılır ve boyu diz altına kadardır.  Aynı zamanda kap modelleri daha farklı model ve çizgilere sahiptir, model olarak seçenek çok daha fazladır. Kaplar, pantolon ve jeanle çok şık görünüm sağlarken; yaza uygun çok canlı renklerde modellere sahiptir.

Kap Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettür dış giyim ürünleri arsasında yer alan kap alımı sırasında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bedeninize uygun kap tercih edilmesidir. Aynı zamanda her diz altı olan dış giyimde kap değildir. Diz altına kadar pardesü modelleri de üretilmektedir fakat burada modellerden kap olup olmadığı anlaşılabilir

Kap alırken olmazsa olmaz koşul, bedenin doğru tercih edilmesidir. Ne çok ne de çok dar ürünler tercih edilmemelidir. Kaç beden kıyafet giyiyorsanız kap bedenini de ona göre seçmelisiniz. Tabi ki dar kesim bir kap alıyorsanız, bedene göre tercih yapmak hatalı olabilir. O yüzden kap alırken denemeden almayınız. Kap alımı sırasında dikim hataları da kontrol edilmelidir. Çünkü dikim hataları kap giyildiği zaman güzel durmaz.

Tesettür kap seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise, model ve renk tercihidir. Tesettür kap modeli ve rengi giyilecek olan kıyafet ve ayakkabı ya göre tercih edilmeli ve mevsimlerde dikkate alınmalıdır. Yaz ayı için en çok tercih edilen kap renkleri; fuşya, mor gibi canlı renkler ile krem rengi gibi açık renkler olmalıdır.

Modern Kap Modelleri Nereden Alınır

Kap modelleri; kot, polyester, koton, viskon ve yünlü kumaşlardan üretilerek her mevsimde giyilebilmeye yönelik üretilmeye başlamıştır. Ama daha çok yaz aylarında tercih edildiği için kumaş seçimlere de dikkat edilmeli ve ince, terletmeyecek bir kumaşa sahip olması olmasına özen gösterilmelidir. Spor kap modelleri sayesinde kendi tarzınızı oluşturabilir ve stilinizi yansıtabilirsiniz. Spor kap modelleri sayesinde kendi tarzınızı oluşturabilir ve stilinizi yansıtabilirsiniz. Kap çeşitlerinden beğendiğiniz ürünleri, https://www.terzidukkani.com.tr/ internet adresi üzerinden hızlı kargo, avantajlı fiyatları ile sipariş verebilirsiniz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!