KANYILMAZ MİLLİ KAMPTA

featured

KANYILMAZ MİLLİ KAMPTA

Harmanlıksporun bayan boksörü Gülçin Kanyılmaz Yıldız bayanlar Boks milli takım kampına ismen çağrıldı.

ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

Boks Federasyonu başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız bayanlar Avrupa şampiyonası öncesi hazırlık kampı 22Temmuz 06 Ağustos 2016 tarihleri arasında Adıyaman Gölbaşı tesislerinde yapılacak olması Sakarya’mızın Yıldız Bayan boksörü Gülçin Kanyılmaz 57 kg da Türkiye’mizi Avrupa şampiyonasında temsil edecek

Milli kampa hazırlanmak için haftanın her günü antrenmanlarını sürdüren Gülçin Kanyılmaz Türkiye’mizi temsil etmek için Milli kampta mücadele verecek olan Gülçin Kanyılmaz’ın antrenörü Yıldız Erkekler Milli takım antrenörlerinden olan Ertuğrul Akgün ‘’sporcumuzla bu güne kadar her türlü çalışmaları ay yıldız formayı giyebilmek için yaptık .

Artık bundan sonra tüm gayretler sporcumuzda. Diliyorum ki Milli formayı giyerek Türkiye’mizi ve Sakarya’mızı en iyi şekilde temsil edecektir..” Diye konuştu Öte yandan Yıldız bayan boksörümüz Gülçin Kanyılmaz hedefinin milli kampta iyi hazırlanıp ülkemi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!