Kano’da Tarihi Başarı

featured

Kano’da Tarihi Başarı

Eskişehir’de gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları sona erdi. Yarışlara ilimiz takımları damga vurdu.

Büyük erkekler ve genç erkekler kategorisinde Sakarya Büyükşehir Belediyespor , takım şampiyonu oldu. Genç bayanlar kategorisinde ise Adapazarı Belediye , takım şampiyonluğu elde etti.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Eskişehir’de yapılan kano müsabakaları sonrasında ilimize takım şampiyonluğu kazandıran, Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Adapazarı Belediyespor ve yarışlarda madalya alma başarısını gösteren Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübünü tebrik ediyor. Başarılarını devamını diliyorum “ dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor mini minik erkeklerde Muhammed Emin Sulak, minik erkeklerde Cemrehan Özbek, Abdullah Atak, Alperen İnanır, Emin Çelik, yıldız erkeklerde İsa Akova, Abdülsamet Beyazıt, Süleyman Salma, Arda Kırımlı , Alperen İnanır, Emin Çelik,  genç erkeklerde Baran Demir , Ömer Nazik ve Ahmet Hakan Başoğlu,   büyük erkekler Mustafa Özmen, Muhammed Enes Ateş ve  Gökhan Aydemir  ile katıldığı kano yarışlarında başarılı sonuçlara imza atarak madalyaları topladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Kano takımı hem genç erkeklerde , hem de büyük erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü Eskişehir’de yarışlaarda Büyük Bayanlar k1 500 m. ve 200 m. Buse Bursalı 2.’lik (Yıldız bayanlar k2 Aysun Yılmaz ve Ece Çiftçi ikilisi 1000 m., 500 m. ve 200 m.’de 2.’Lik) (k1 1000 m.Ece Çiftçi 3. ) (K4 500 m. Aysun Yılmaz , Ece Çiftçi , Berra Yabali ve Rana Calapverdi 1.’lik) elde etti.

Ebru İrem Bülbül, Sümeyye Çelik ve Çiğdem Saraçoğlu’ndan oluşan Adapazarı Belediye bayan kano takımı genç Bayanlarda takım halinde Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!