KANODA MİLLİ SEVİNÇ

featured

KANODA MİLLİ SEVİNÇ

Türkiye Kano Bahar Kupası ve Kano Milli Takım seçmeleri yarışları Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yapıldı.  Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezi’nde (SEM)  antrenman yapan  Sakarya’lı Kanocular, başarılı sonuçlara imza atmaya devam ediyorlar.

FATİH ÇELİKEL TEBRİK ETTİ

Kızlarda Adapazarı Belediyesi , erkeklerde Sakarya Büyükşehir Belediyesi adına Köyceğiz’de başarı arayan Kanocular,  genç bayanlarda 1.’lik, genç erkeklerde ise 2. ‘lik kupasını aldılar. Erkeklerde Ahmet Hakan Başoğlu 1., Baran Demir 2., Mertcan Sulak 3. Olurken , Bayanlarda, Sümeyye Çelik 1. , Ebru Bülbül 2.,  Çiğdem Saraçoğlu 3. Oldu. Minik erkelerde ise Cemrehan Özbek 1. Oldu.  Bu sonuçların ardından Sakarya’lı Kanoculardan Mustafa Özmen, Fahri Ayvaz , Mertcan Sulak,  Ahmet Hakan Başoğlu , Baran Demir, Enes Ateş, Ebru Bülbül , Sümeyye Çelik ve Çiğdem Saraçoğlu Kano Milli takımına seçildiler.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Köyceğiz’de yapılan Bahar Kupası yarışmalarında başarılı olan ve milli takıma seçilen TOHM  ve SEM ‘nde çalışan sporcularımızı kutluyor. Başarılarının devamını diliyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!