Kan Uyuşmazlığı ve Deniz Kolgu

Kan Uyuşmazlığı ve Deniz Kolgu

Sakaryasporun aydın yönetimi Deniz Dolguyu gönderdi. Geç bile kaldı diyenleriniz olabilir. Öyle düşünenlere söyleyecek bir sözümüz var,Deniz  Kolgu çok önceden gitmek istemesine takıma kefil olarak aldığı oyuncular engel olmuş. Bunu biliyor muydunuz? Öyle veya böyle bir vesile ile Deniz gitti. Pekala dertler bitti mi? Yönetimin Deniz Kolgunun  gidişi ile ilgili olarak medyaya yaptığı açıklamanın içine ,deniz Kolgunun taraftarla yaşadığı kan uyuşmazlığını bu ayrılığın bir parçası olarak koymuş. Sen göndermeye kalkarsan  çok kılıf bulursun. Giden kardeşle hiç yüz yüze görüşmedim. Bir kez telefon görüşmem oldu , bi dahası hiç olmadı. O beni, ben onu telefon muhabbetinde çözemedik. . O nedenle de yüz yüze görüşmemiz olmadı. Bundan sonra olur mu? Hayat bu, bellimi olur. Onlar yolcu biz hancıyız. Bu vesileyle kendisine bize ayrılan köşeden , bundan sonraki Teknik adamlık kariyerinde başarılar dileyelim. Gelelim yazımın başlığına. Kolgunun gidişinin içine taraftarla kan uyuşmazlığını koyanlar , sanki sizin taraftarla kan uyuşmazlığınız uyuyor mü diye hiç düşündünüz mü? Bu şehir ve bu taraftar sizi istiyor mu? Bakmayın siz angaja olduğunuz siyasal partinin bu şehirde aldığı oya. Siz ve partinizin egemenliği  şehrin merkezine doğru gelindiğinde o oy oranı yüzde  altmış yedilerin  altına doğru yol alıyor. Hele siz sporun , sporcunun ,taraftarın olduğu bölgelerde yoksunuz. O nedenle aslında Denizden çok sizin taraftarla kan uyuşmazlığınız var. Buna beni de ekleyebilirsiniz. Size dün inanmıyordum , bu gün hiç inanmıyorum. Sırtınızdaki formayı ,  ak kostümü çekip alsalar ,siz çır çıplak kalırsınız. Size verilen Yeşil Siyah  şans , başkalarına uzatılsaydı Sakaryasporun makus talihi değişirdi. Ama size verilen şans başkalarına verilmez. Size şart koşmadan imkan uzatanlar , başkalarına onu yap ,bunu yap ,projeni göreyim ,paranı göreyim ,ondan sonra sana yardım ederim dediğini duyar gibi oluyorum. Bu nedenle mevcut yönetim , siz ,biz isteme sekte ,günün koşullların da büyük t destekle ,Rüstemlerde at oynatmaya devam ederler. Bu son yakıştırmanın içini doldurayım da yanlış anlaşılmaya sebeb olmayalım. At Oynatmak ( Bildiğini okumakmış ) Bunu ben demiyorum. Sözlük karşılığına bakınca ortaya çıkıyor.

İNCEDAL

Sakaryasporun yeni teknik sorumlusu Yavuz İnce dal olmuş. Hayırlı , uğurlu olsun. Günümüz gelişen teknolojisinde ismi tıklıyorsun karşına tıkladığın kişi ile ilgili tüm bilgiler şıp diye çıkıveriyor. Yavuz İnce dalın  CDS hiçte fena değil. Bizim yönetim bana göre bu ligi , bu ligin üstünü iyi bilen bir teknik adam bulmuş. Bartınsporda  ( Yard. Antrenör) olarak teknik adamlık kariyerine merhaba diyen İnce dal ondan sonra hiç boş kalmamış. Mobellaspor, Aksaray, Tokatspor,Tarsus, Aksaray ( 2 Sezon) Dardanelspor, Şanlıurfa, Eskişehirspor, Konyaspor ( Yrd. Antrenör) Konya Şeker, Elazığspor, Dardanelspor, Erzurum BŞB, Gümüşhanespor , Corumspor. Yaş 54 Teknik adamlıkta hiçbir sezon boş kalmamış. CDS ini görür görmez bu teknik adama içim ısındı. Bu işin eğitimini alarak İngilterelere kadar gitmiş. Yavuz İncedal bu günki aşamada bana göre Sakaryaspor’a  gelecek en uygun isim dersem acaba erken hamlemi yapmış olurum. Görmek bizim işimiz olduğuna göre , bekleyip göreceğiz. İnce dala hem hoş geldin ,hem de başarı paketi uzatıyorum.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!