Kalaycıspor Bölgesel Amatör Lig’de

Kalaycıspor, Süper Amatör Lig play-Of son maçında Pamukova1968’ e 1-0 mağlup olmasına rağmen Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi

Sakarya Süper Amatör Lig Play-off grubunun son hafta mücadelesinde Kalaycıspor ve Pamukovaspor karşı karşıya geldi.  müsabakayı Pamukovaspor 1-0 kazanmasına rağmen Kalaycıspor 4’lü averaj kuralına göre Bölgesel Amatör Lig’e yükselen ekip oldu.

Son hafta maçlarının ardından 4 takımın 9 puan ile sıralandığı Süper Amatör Lig play-Off grubunda şampiyonu genel 4lü averaj belirledi.Kalaycıspor, Sapanca Gençlik, Arifiyespor ve Pamukova1968’in 9 puan toplamasının ardından Kalaycıspor dört takım arasında hesaplanan puan tablosunda Pamukova1968 ile ilk iki sırada yeraldı.

4 Takım arasındaki gol averajı nedeni ile Kalaycıspor şampiyonluğa ulaşırken Pamukova ikinci olarak baraj maçı oynamaya hak kazandı. Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardında her iki takımda da tedirgin bir bekleyiş başlarken diğer maçlardan gelen haberle Kalaycıspor şampiyonluğun coşkusunu yaşamaya başladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!