KALAYCI’DA PUANLAR PAYLAŞILDI 1-1

featured

KALAYCI’DA PUANLAR PAYLAŞILDI 1-1

Süperlik  amatör lig B Grubunda Arifiye kalaycı sahasında oynanan haftanın en önemli karşılaşmasında Lider Adapazarıspor zorlu rakibi Arifiye Kalaycıspor karşısında 1 Puana razı olurken Arifiye kalaycıspor kalecisi Beytullah yaptığı 4-5 Hayati kurtarışla maça damgasını vuran futbolcu oldu. Adapazarıspor’un maçın genelinde tek kale oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında Adapazarıspor 5. Dakikada Cihan’ın golüyle 1-0 Öne geçti.

İKİNCİ YARIDA TARTIŞMAYA AÇIK GOL

Maçın ikinci yarısında oyuna sonradan giren Usame’nin tartışmalı golüyle Kalaycıspor beraberliği sağladı. Golün bariz ofsayt olduğunu söyleyen Adapazarıspor’lu oyuncular ve teknik heyet bu gole uzun bir süre itiraz ettiler. Yardımcı hakem Erdi Öz’ün ısrarlı kararına uyan maçın hakemi Atilla Karaoğlan bu golü geçerli sayarken, maçın 29. Dakikasında İshak’ın attığı gol elle oynadı gerekçesi ile geçerli sayılmadı.Maçın 60. Dakikasında Adapazarıspor’dan Alptuğ kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalaycı kalecisi Beytullah gelen topu başarıyla çıkardı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı.

SAHA : Arifiye Kalaycı

HAKEMLER . Atilla Karaoğlan*** Erdi Öz** Bahadır İleri*** Arifiye Kalaycıspor : Beytullah*** Yıldıray** Ensar** ( Yunus ** ) Gürkan*** Serhat*** Mert** Uğur** Furkan** Oğuz*** Muhammet ** ( Fatih** ) Oğuzhan* ( Usame** )

ANTRENÖR : Abdullah İleli

ADAPAZARISPOR : Mustafa** Şener** ( Sezai* ) Yusuf** Alptuğ*** İlker** Hakan*** Cihan*** Yasin** Tanju** ( Tarık** İshak** Burak** ( Seçim* )

ANTRENÖR : Blerim Mula

GOLLER: Dk. 5 Cihan ( Adapazarıspor ) Dk. 56 Usame 8 Arifiye Kalaycıspor )

IMG_8851 IMG_8866 IMG_8872 IMG_8876 IMG_8907 IMG_8918 IMG_8924

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!