Kahvaltıda buluştular

featured

Kahvaltıda buluştular
Futbolun gerçek çilekeşlerinin başında gelen Sakarya Saha Komiserleri her yıl kendi aralarında yaptığı kahvaltı buluşmasını bu k ez Millet bahçesi Belpaş restoran da gerçekleşti.
Başkan Mahmut Güzel ve yardımcısı Yılmaz İrken’in organize ettiği bu güzel buluşmada Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir’le birlikte Sakarya yerel spor basını ve AFD ve Sakarya Kadınlar Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş’ın yanı sıra az sayıda saha komiserleri hazır bulundu…Davete TFF Bölge Müdürü Ferruh sezgin ve ASKF başkanı Yaşar Zımba’da bekleniyordu ancak şehir dışında oldukları için bu organizasyonda yer alamadılar. Başkan Güzel ve yardımcısı İrken bu buluşmaların ilerleyen günlerde daha geniş katılımla olacağını belirtirken Bektaş ve Tezcan ise Futbol camiasının birlik ve beraberliğinin, dayanışmasının şart olduğuna dikkat çektiler ve bu buluşmaya emeği geçenlere teşekkür ettiler..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!